perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles perfect geregeld!

n.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle service, duidelijke website, vlot met mails

houden zo

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles helemaal prima!

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website, scherpe prijs, snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede communicatie en keurig en op tijd geleverd zoals afgesproken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering voor een uitstekend product (Skylt lak)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijkheid over de leveringsdatum. Heel erg goed verpakt, dat kon echt niet meer gaan lekken

Ik zou het niet weten. (Ik had ook nog Carolin schoonmaakmiddel met lijnolie willen bestellen, dat stond er helaas niet bij, maar dat is voor de badkamer en stenen vloeren)

zeer slecht, onaanvaardbaar

Bestelling was niet compleet.Stukken pasten niet op elkaar. Krijgen geen reactie meer op onze e-mails.

Pluspunten

Ik heb een kleine hoeveelheid aangeschaft, bussen waren dermate klein dat alle informatie op de producten niet te lezen waren, ook op de website was specifieke info niet voorhanden. . Graag handleiding en productinformatie op A4 formaat toevoegen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Helder en snelle nette levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Besteld artikel al de volgende dag in huis zoals beloofd en keurig verpakt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en goed

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en producten konden per stuk besteld worden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het lukte niet om in te loggen op mijn account. Gebeld en probleem aan Patrick voorgelegd. Geen punt en de hick-up werd onmiddellijk opgelost. Tevens werd de bestelling doorgezet en kreeg hiervan bericht. Alles verliepvolgens toezegging en na 2dagen was de bestelling in huis. Dit alles tussen kerst en oud en nieuw

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle levering. Goede prijs.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering en goed verpakt

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle afwikkeling

None

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en uitzonderlijk goede service aan de telefoon en bij bestellen oplossingsgericht

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supersnelle en correcte levering !

Bolderweg 72 A

8243RD Lelystad

Over Kwaliteitparket.nl | Groothandel, Parketzaak & Webwinkel

Wie is Kwaliteitparket? Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten