Pluspunten
Goede prijs maar vooral goede spullen!
Pluspunten
Duidelijke site, goede prijs, snelle en vriendelijke service.
VerbeterpuntenDoorgaan zoals jullie nu bezig zijn.
Pluspunten
product is goed, snelle levering, goede communicatie en bezorging
Verbeterpuntenkan op enquete niet aangeven als het nvt is. Punten Personeel en Nazorg/Granatie kan ik niet invullen en score ik nu met een 10
Pluspunten
Fantastisch goed apparaat!
VerbeterpuntenOnduidelijke keuze mbt betalingsmogelijkheden via bank, daardoor levering niet de volgende dag. Echter na telefoontje met u hoorde ik, dat de geplande levering, 2 dagen na betaling , nog enkele dagen later zou plaatsvinden agv kwaliteitsproblemen van de te leveren laminaatsnijder. Mijn vraag was toen , of de nieuw geplande dag door u , kon worden verschoven naar de dag na pinksteren. Dat werd door u toegezegd, niettemin zag ik op de info van de vervoerder, dat dit niet door u was gerealiseerd. Toen heb ik de met u overeengekomen leveringsdag zelf online gewijzigd. Uiteindelijk toen geleverd door vervoerder op de gewenste dag.
Pluspunten
Het werd de volgende dag al geleverd en dat was heel prettig!
VerbeterpuntenIn eerste instantie had ik het verkeerde bedrag overgemaakt, de bijbetaling werd direct daarna gedaan, waardoor er toch de volgende dag geleverd kon worden. Echter de aanpassing van de factuur liet lang op zich wachten, moest ik nog achteraan gaan.
Pluspunten
Pluspunten
Goede bezorging en communicatie omtrent bezorging.
VerbeterpuntenRollen ondervloer waren hier en daar beschadigd en happen uit in het begin van de rol. Bovenste laag aluminiumfolie scheurt erg snel af van het witte geluiddempende materiaal van de rol. Ook tijdens het leggen kwamen er erg snel scheuren in het aluminiumfolie, waardoor veel hoeken en stukken met alutape moesten worden bijgewerkt. Al met al matige kwaliteit. Zal het dan ook niet nog een keer bestellen
Pluspunten
Telefonische beantwoording van vragen. Daarbij niet duurder product aanbevolen.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Initieel foutje bij de levering, want gratis product niet meegeleverd. Onmiddellijk en correct rechtgezet nadat hierover een bericht werd gestuurd.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
prijs, snelheid
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en duidelijk mails over levering
VerbeterpuntenLastig om passende product te vinden op de site
Pluspunten
Sneel levering , goede producten , geen cost voor levering, de levering firma sturt een SMS vaneer de levering zaal komen.
Besteld een ondervloer,verkeerd geleverd,maar geen reactie en/of de goede vloer geleverd,ik zit nog steeds te wachten op Comfort Super Maclean ,10 pakken a 22,50 euro per pak
Pluspunten
Zeer snelle levering en een supermooi track&trace systeem.
Pluspunten
Plinten bestel via internet die snel zijn geleverd. De kwaliteit was/is boven verwachting. De afspraken die gemaakt zijn waren duidelijk en zeer betrouwbaar.
VerbeterpuntenVoor de dag van de levering heb ik een mail gehad met één lever tijd tussen 8:00 en 18:00 dat is in mijn ogen te groot.
Bolderweg 72 A
8243RD Lelystad
Wie is Kwaliteitparket? Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten