Pluspunten
snelle levering, prima prijs kwaliteit, no nonsens
Pluspunten
alles
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle service, via telefonisch contact goed uitgelegd, pakket goed te volgen. Zeker een aanrader en dezelfde producten(!) goedkoper dan in de winkel!
Reageer op mailtjes Kom leveringsafspraak op website na
Pluspunten
Fijn dat er een mooie korting was en we kregen zelfs een gratis product. Fijn!
VerbeterpuntenJammer dat de levertijd wat langer was dan aangegeven op de site.
Pluspunten
Een zeer vlotte afhandeling
Pluspunten
communicatie aangaande levering. snelheid levering
Pluspunten
Goedkoop
VerbeterpuntenTot 2x toe geen enkel antwoord op email gehad; levertijd lang, we zaten met n geschuurde vloer echt op de producten te wachten; aan de vraag of de corcol eerder opgestuurd kon worden (in de voorwaarden staat dat dit kan) werd niet voldaan; ook telefonisch contact geprobeerd, maar de hele dag niet bereikbaar (dit ook weer doorgegeven per mail; nooit wat op gehoord). Toen we het eindelijk binnen hadden en een vraag hadden over de verwerking, iemand aan de telefoon die geen kundig advies gaf
Pluspunten
Op en top tevreden. Komen afspraken na. Werd netjes geholpen via de telefoon om bezorgdatum te verzetten en kreeg meteen via de mail de bevestiging. Zelfs de bezorger was super vriendelijk. De sms die ik een half uurtje voor de bezorging kreeg vond ik een goed idee.
Pluspunten
Snel, duidelijk, sms-je een uur voor het afleveren door de bezorger was in 1 woord: Perfect
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering met een goede kwaliteit
VerbeterpuntenInrollen kartonnen koker in thermosound om kwaliteit te verbeteren
Pluspunten
Snelheid van de levering en de communicatie (sms) hierover.
Pluspunten
Goede prijs
VerbeterpuntenLange bezorgtijd is minpunt
Pluspunten
vlot geleverd, nog een s.m.s. gehad hoe laat de koerier hier zou zijn,
Verbeterpuntenop de bestel bon staat artikelnummer 709611 tot 12 mm.snijdikte dat hebben we besteld. gekregen hebben we :staat op de doos 0700072 tot 9 mm, snijdikte nu wilde we beginnen, en hebben dat ook gedaan, het is goed gegaan, maar ,,,,,dat was niet het artikel wat we besteld hebben.
Pluspunten
de onverwachtte gratis attentie en vooral de snelheid!
Verbeterpuntengeen idee
Bolderweg 72 A
8243RD Lelystad
Wie is Kwaliteitparket? Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten