Pluspunten
Kwaliteit voor een goede prijs
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
zeer snelle afhandeling
Pluspunten
Ik had al een email met een tijdsbestek van levering zodat ik niet de hele dag hoede te wachten. Op dag van levering kreeg ik nog een sms'je van de chauffeur met de exacte tijd van levering. Prima service!
Pluspunten
Na mijn eerste kennismaking de firma Kwatliteitparket .nl , ben ik wel heel tevreden van de diensten.In de toekomst is het wel voor herhaling vatbaar. Met men gemeende groeten Vanderkelen Raymond.
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
vriendelijk en ook klantvriendelijk
VerbeterpuntenDe website kan wel handiger
Pluspunten
ga zo door
Pluspunten
Zeer snelle en betrouwbare levering!
Pluspunten
Uitstekende service en gezellig/kundig personeel. Ondervloer stond al klaar toen ik bij jullie "loods" aankwam.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Pluspunten
Snelheid deskundigheid en prijs top geregeld
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
..............
Bolderweg 72 A
8243RD Lelystad
Wie is Kwaliteitparket? Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten