Pluspunten
Snelle levering, prima verzorgd en verpakt. Goede communicatie over aflevering. Top.
VerbeterpuntenGeen.
mail beantwoorden?
Pluspunten
prijs/snelle levertijd
Pluspunten
perfecte afhandeling bestelling; snelle levering door koerier die je van minuut tot minuut op de hoogte houdt van het tijdstip waarop je bestelling afgeleverd wordt
Pluspunten
Snelle levering en deskundige medewerkers die vragen beantwoorden
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering en goede en goed te volgen bezorging. Complimenten daarvoor!
Pluspunten
De bezorgdatum kwam mij niet goed uit. Een andere datum was echter zo geregeld via de klantenservice. Hele goede, snelle en vriendelijke service.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering van producten die elders stukken duurder zijn!
Pluspunten
Uitstekende levering, was zelf niet thuis maar chauffeur belde keurig vantevoren en belde nog extra toen hij voor de deur stond aangezien er een briefje op staat dat de baby sliep. Echt top!
Pluspunten
snel en goedkopen
Pluspunten
Kleine vergetelheid omtrent levertijd, terstond rechtgezet: klasse service, prijs en kwaliteit.
Pluspunten
Toen wij belden omdat we niet helemaal begrepen hoe we de boenmachine in mekaar moesten zetten kregen we eerst een uitleg waar we niet alles van begrepen. Maar vrij snel werden we weer terug gebeld om het nogmaals uit te leggen dit was erg attent.
Ik krijg pas bij de levering te zien dat er een product niet meer leverbaar is, en dat het betreffende bedrag word terug gestort. En op dat bedrag zit ik al 2 weken te wachten maar ik heb nog steeds niks. Maar er moet wel voor af betaald worden voor er iets verzonden word, dat vind ik niet erg positief
Pluspunten
Snelle levering en goede leverfirma En.. toen er iets ontbrak was dat binnen twee dagen bij mij. Hulde
Pluspunten
aanbod, kwaliteit, prijs
Verbeterpuntenverwarrende communicatie over levering die in twee delen zou gebeuren. Dezelfde dag werd toch alles gelijktijdig geleverd..
Pluspunten
Snelle levering, netjes ingepakt en verzorgt.
Bolderweg 72 A
8243RD Lelystad
Wie is Kwaliteitparket? Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten