Pluspunten
mensen namen alle tijd voor ons en ware super vriendelijk.
Verbeterpunteneen parket zelf schuren en in de olie zetten of lakken bleek toch wel veel ingewikkelder te zijn dan we dachten. Dat hadden de medewerkers ons wel duidelijk kunnen vertellen. Hoe een kleur eruit ziet op één bij jullie geschuurd plank uit onze vloer bleek heel wat anders dan de kleur op een door onszelf geschuurde vloer. Hoe veel effect het goed schuren op kleuren heeft werd ons pas duidelijk na het zelf schuren en opbrengen van de olie. Wij hebben uiteindelijk besloten het zelf schuren op te geven, en toch nog een specialist in te huren die het schuren en olie opbrengen doet. Dus in alle eerlijkheid: de medewerkers hadden ons mogen informeren over wat het zelf schuren van parket inhoudt en dat dit een enorm effect op kleur/kwaliteit heeft. Als we dat geweten hadden - parket schuren is echt specialisten werk - waren we er nooit aan begonnen. Gezien alle apparatuur die je nodig hebt, en die je als particulier feitelijk niet kunt huren, is het in mijn ogen niet te doen om zelf goed een parket te schuren en dan op een goede manier een kleur op te brengen. Ook als je er aan rekent: de kosten van zelf doen en uitbesteden komen op hetzelfde neer. En hoop je maar dat je dezelfde kwaliteit krijgt. Ons advies: parket schuren en opnieuw in de olie of lak zetten? Besteed het uit aan een parketeur.
Pluspunten
Hele snelle levering. Netjes verpakt. Fijn dat er ook ecologische produkten te koop zijn. Vloerwisserdoeken erbij cadeau.
Pluspunten
Uitstekend advies voor prachtige witte plint. Bedankt
Pluspunten
uw koerier zijn internet track&trace app
Verbeterpuntenminder emailberichtenn
Pluspunten
Telefonisch contact na klacht
VerbeterpuntenAdresgegevens alvorens te leveren controleren Geen mail ontvangen dat materiaal verstuurd is zodat problemen op tijd kunnen gemeld worden. Product zelf moeten bestellen bij leverancier
Pluspunten
Snelle levering, bezorging duidelijk te volgen, je hoeft dus niet de hele dag thuis te blijven. prijs kwaliteit goed gratis bezorging boven de 25 euro
Verbeterpuntengratis bezorging ook onder de 25 euro
Pluspunten
Tijdige levering met veelvuldig telefonisch contact en eveneens emailcontact
Pluspunten
Zeer ruim assortiment!
Pluspunten
Goed en goedkoop,, snelle levering
geen
Pluspunten
-Communicatie -Logistiek
Verbeterpunten-Site lay-out
Pluspunten
Prijs/kwaliteit
VerbeterpuntenNooit een bevestigingsmail van de bestelling ontvangen. Laminaat werd verkeerd bezorgd en ik moest een week langer wachten en afspraken verzetten. Ik moest er zelf iedere keer er achteraan bellen. Gevraagd of het laminaat bezorgd kon worden ter compensatie, maar dit kon niet. Vreemd, want als ik 50 euro betaal wordt het gewoon bezorgd.
Pluspunten
produkt werd na betaling snel geleverd.
Pluspunten
Snelle afhandeling bestelling internet
Bolderweg 72 A
8243RD Lelystad
Wie is Kwaliteitparket? Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten