Dat jullie transporteur de dag ervoor niet kan zeggen hoe laat ze ongeveer langskomen is beneden alle peil. Je kunt niet van mensen verwachten dat ze de hele dag thuisblijven om even 5 minuutjes een zending in ontvangst te nemen.
Pluspunten
Snelle verzending, duidelijke website, goede communicatie
VerbeterpuntenLeverancier had levering niet afgegeven bij de buren, zoals wel gevraagd middels briefje op de brievenbus.
Pluspunten
Heel snel geleverd. Perfect dus.
Pluspunten
Hadden dubbel besteld, door eigen fout van twee verschillende rekeningen. Daardoor ook twee pakketjes ontvangen. Na retourneren van een pakket uiteindelijk netjes geld terug ontvangen
VerbeterpuntenZorgen dat klant na twee weken niet hoeft te vragen of het pakket is aangekomen en wanneer het geld terug gestort wordt.
Pluspunten
Snelle levering tegen goede prijs. Sms voor aflevering keurig op tijd
VerbeterpuntenVond het niet heel duidelijk dat je een ander afleveradres in kon vullen. Beetje verwarrend met factuuradres.
mijn bestelling was niet op voorraad terwijl de web pagina dit niet aangaf. Dit werd ook per mail niet gecommuniceerd. Toe na een week nog nixs binnen was , zelf maar gebeld . Kortom ,slecht.
Pluspunten
Snelheid
VerbeterpuntenHet opvolgen van de bestelling en de vele herinneringen voor deze beoordeling... het lijkt bijna op stalken. Ik wens dan ook geen berichten meer van deze service te ontvangen!
Pluspunten
Klantvriendelijk , snel ... Super !
Pluspunten
Duidelijke omschrijvingen
VerbeterpuntenInstructies over het bijwerken (plaatselijk) van vloeren met Osmo hardwax.
Pluspunten
de bestelling was gelijk de volgende dag bezorgd
Verbeterpuntenhet online via factuur de betaling te voldoen moet verbeterd worden.
Pluspunten
snel en correct. helaas ook hier enkele beschadigde plinten, maar niet zo ernstig dat ik ze terug wilde zenden.
Pluspunten
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenDe status van de bestelling was tijdens het hele proces onduidelijk; we ontvingen tegenstrijdige berichten. Uiteindelijk was de levering nog steeds snel, maar er viel geen rekening mee te houden.
Pluspunten
Goede kwaliteit voor lage prijs
VerbeterpuntenBesteld product was niet leverbaar, daar kwam ik pas achter nadat ik navraag deed hoe lang de levering nog op zich zou laten wachten. Alternatief product gekregen, zeer tevreden, maar omdat het goedkoper is zou ik geld terug ontvangen. Dat is tot op heden nog niet gebeurd... Het zal geen onwil zijn, maar het is wat vervelend om er steeds achter aan te moeten
Pluspunten
- Op tijd geleverd - Informatie via SMS en mail over afleveren - Product voldoet precies aan specificatie
Verbeterpunten- Geen op dit moment
fout gebeurt levering was in backstore gezet
Bolderweg 72 A
8243RD Lelystad
Wie is Kwaliteitparket? Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten