Pluspunten
Met name de voorlichtende teksten en de leveringssnelheid.
Pluspunten
Goede kwaliteit en prijs.
VerbeterpuntenAfhandeling retourname bijzonder slecht,ik ben 6 weken bezig geweest om het voor elkaar te krijgen. Steeds kreeg ik iemand anders die het in orde zou maken, maar er gebeurde niets. Uiteindelijk na talloze telefoontjes werd het afgehandeld en is het bedrag teruggestort.
Even laten weten dat er leveringsproblemen waren met de ondervloer was prettig geweest. Dat had best al een of twee dagen eerder gekund. Verder uiterst behulpzaam en meedenkend. Prettig!
Pluspunten
'Onbekende' bezorgdienst bleek prima te communiceren over tijdstip van levering. Bezorger via GPS te volgen. Bovendien een uur voor aflevering sms met bezorgtijd ontvangen. Dat is een fijne service!
Pluspunten
Snelle levering en een zeer goede prijs.
Voor 18.00 besteld, de volgende dag in huis. Dit dan ook nakomen!
Pluspunten
Geweldig dat ik kosteloos de flessen vloerzeep mocht ruilen.
Pluspunten
Gemakkelijker bestellen en betalen. Snelle levering
Pluspunten
Werd in 1 dag gedaan door twee man. Ziet er weer uit als nieuw!
VerbeterpuntenVloer geschuurd en geolied. Het was jammer te ontdekken dat een volle vuilniszak met schuurafval én een gebruikte blokkwast in de voortuin waren achtergelaten. Niet zo netjes vonden wij. Ook moest de betaling bij aflevering volledig contant gedaan worden. Dat is niet prettig, zoveel geld pinnen en hiermee rondlopen. Een mobiel pinapparaat zou veel beter zijn.
Pluspunten
snelle, correcte levering
Pluspunten
kennis van zaken, snel handelen en betrouwbaar
Pluspunten
Zeer uitgebreide webshop met scherpe prijzen en goeie acties
VerbeterpuntenIk mis nog een stukje extra advies online. Zo zocht ik naar een ondervloer geschikt voor lamelparket op een betonnen vloer icm vloerverwarming in een nieuwbouwhuis. Omdat er veel verschillende soorten ondervloeren zijn heb ik uiteindelijk gebeld met de klantenservice. Deze wist mij goed te vertellen welke ondervloer ik nodig had. Ook vertelde ze dat ik er goed aan deed om eerst een paar weken het "bouwvocht" uit de vloer te stoken, daarna de betonnen vloer met bouwfolie af te dekken en daarop de ondervloer en lamelparket te leggen. Misschien is daarom een simpel idee als een "vloerwijzer" oid (welke ondervloer in welk huis onder welke vloer) een ideetje. De klantenservice hielp mij voldoende, maar ik zou me voor kunnen stellen dat dit drempelverlagend zou kunnen werken.
Bolderweg 72 A
8243RD Lelystad
Wie is Kwaliteitparket? Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten