Pluspunten
Prima service , snelle levering en het geheel was keurig verpakt , zelfs extra dichtgeplakt. Aanrader , ik kom zeker weer terug voor een vervolgbestelling
VerbeterpuntenBlijf de zelfde service bieden , TOP !
Pluspunten
n.v.t.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Geen! Erg slechte service!! Levertijden in webshop zijn levertijden van de leverancier. Deze kunnen nooit worden gehaald! Na annulering van bestelling zou ik het geld terug gestort krijgen. Is nog steedsniet gebeurd...
Verbeterpunten-
Pluspunten
Een mooie vloer voor een goede prijs. Geen verlakkerij zoals bij BEBO parket. Prijzen op de website zijn transparant en inclusief BTW. Hier houden we van snel geholpen en geen onzin verkopen. zeer tevreden. Bedankt, Frank
Pluspunten
Super snelle levering. Zeer aantrekkelijk geprijsd. Goede kwaliteit. uitstekende koeriersdienst voor de afelevering van het bestelde.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ondervloer was niet leverbaar we hebben toen een andere (duurdere)gekregen zonder extra kosten. Echt iets wat je in deze tijd niet meer verwacht. Ook de levering was tip top in orde !! Kortom van mij een dikke 10.
VerbeterpuntenGeen ,ga zo door met ondernemen !!!!
Pluspunten
Super! Snelle levering. Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede producten met zeer snelle levering.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Heldere website, gunstige prijzen, goede kwaliteit en levering volgens afspraak
Pluspunten
artikelen waren er echt de volgende dag.Verkeerde artikelen werden in eerste instantie niet, maar later zeer correct opnieuw geleverd! prijs is goed
Verbeterpuntenbezorgtijd tussen 8 en 18.00 uur mogelijk wat genuanceerder
Pluspunten
Aardig geholpen door de telefoon
VerbeterpuntenIndien er binnen een dag het product niet leverbaar is of vertraging heeft MAIL of BEL!! klanten bijten niet! Als men dat doet verdient men een 10 voor klant gerichtheid!
Pluspunten
Ik heb 2x een bestelling gedaan via internet. Alles keurig geregeld door u bedrijf en ook door de bezorging die een sms vooraf stuurt hoe laat hij het bestelde te kunnen afleveren. Kortom een aanrader voor anderen
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan met de dienstverlening
Pluspunten
Mooi dichtbij; ik werk in Lelstad en kan de spullen dus makkelijk ophalen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Er is goede en duidelijke info over het artikel en prijs. Ook de verzendkosten staan duidelijk omschreven.
VerbeterpuntenEen link naar een demonstratievideo over het gebruik van de artikelen zou een verbetering zijn.
geen
Pluspunten
Super snelle levering goede verpakking
Bolderweg 72 A
8243RD Lelystad
Wie is Kwaliteitparket? Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten