perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goede kwaliteit van de produkten. Snelle bezorging!

Ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en goede leveringen altijd!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service Goede kwaliteit Heldere communicatie van levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

The products I bought from kwaliteitparket.nl were delivered fully and without any price. Actually they were defined very well on the website but I guess they have higher quality than the definition. Thank you for fast delivery and the qualified subfloor

Your website is not enough good. For example, it is not enough responsive for mobile devices. I could not log in easily and it is very difficult to access the product which I want. I think you need a better website. However it is good in desktop screens.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

prima snel en accuraat

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website. Snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel behulpzaam en snelle levering. goede servoce

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en correcte levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Enorm klantvriendelijk.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keuze, goede producten en wordt net en op tijd verzonden. Al meerdere bestelling een gedaan en gaat elke keer goed.

Ik zou niet weten wat

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel, adequaat, vriendelijk, behulpzaam en goede prijs kwaliteitsverhouding.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelgemak, goede prijzen, snelle en vriendelijke klantenservice

Actiever doorgeven dat een product verlaat is.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leveren op tijd en bellen netjes van te voren. Simpelweg een topbedrijf!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering - orderafhandeling keurig-goed verpakt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en nette levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

veelzijdig aanbod, goede prijs

verzending liep mis, en was daardoor bijna een week vertraagd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik was zeer verrast ,toen wij een telefoontje naar jullie pleegde enwij inlichtingen vroegen over een poetsmachine om onze parketvloer in de olie te zetten,en wij het advies kregen,neem gewoon een vloertrekker en een doek en doe het daarmee. Jullie konden een poetsmachine verkopen maar gaven ons een bijzondere tip, hartelijk dank hiervoor

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service, er wordt meegedacht. Bijvoorbeeld of het wel klopte dat ik de bestelling kwam afhalen.

Levering van boenpads bij aankoop van een boenmachine, die moesten nu apart later alsnog besteld worden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

duidelijke en bondige informatie Positieve kwaliteit-prijs indicatie Snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima levering van de bestelde produkten.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vriendelijk aan de telefoon Duidelijke webshop

- communicatie: geen bericht wanneer artikel niet op voorraad is EN geen bericht dat levering dus later uitvalt. Wordt gezegd dat pakket uiterlijk eind week er is, was er nog niet - weer geen bericht daarover via mail of telefonisch. - eindelijk pakketje ontvangen na 2,5 wk, ontbreekt de helft en is de andere helft in nalevering (staat handgeschreven op de leverbon). - reageren op mail wordt niet gedaan Uiteindelijk de andere helft van de bestelling maar geannuleerd omdat de bestelling weer een week later zou komen. De rest maar via een concurrent besteld en de volgende dag zonder problemen in huis. Beetje proactieve communicatie zal jullie een hoop geïrriteerde belletjes schelen. Zonde! Doe even een belletje naar de klant als er een bestelling zo lang staat te wachten of dat een levering anders uitvalt. Kijk ook naar jullie mailbox. Hoop dat jullie wat aan de feedback hebben.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle le.vering en goede prIjs

Bolderweg 72 A

8243RD Lelystad

Over Kwaliteitparket.nl | Groothandel, Parketzaak & Webwinkel

Wie is Kwaliteitparket? Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten