Pakket was bezorgd bij de buren. Wij wisten dit niet. Volgende keer graag een briefje of mailtje hierover.
Pluspunten
Prima afgehandeld zoals afgesproken
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit, fijne service gehad nadat ik een fout in mijn bestelling zag. Telefonisch contact gemaakt en het was in no time geregeld.
VerbeterpuntenWebsite beter updated houden om teleurstellingen te verkomen wat nog wel en niet voorraad is.
Pluspunten
- precies als verwacht.
Verbeterpuntengeen.
Bel VOOR dat je bij de deur staan (spaart tijd voor jij & mij)
Pluspunten
Goede en zorgvuldige afwikkeling van zowel het contact als de levering
VerbeterpuntenHet verzenden van de bevestiging ging erg moeizaam. Pas na 2 maal contact te hebben gehad met de onderneming lukte het de opdrachtbevestiging te verzenden. Ook in het contact een en ander al gemeld. Nazorg en garantie niet van toepassing.
Pluspunten
Snel geleverd. Goed telefonisch overleg. Afmetingen product correct.
VerbeterpuntenStucloper op website en leverbon met de kleuren Beige en wit, buitenkant en binnenkant. [Kleuren zijn erg belangrijk omdat wij de stucloper gebruiken om rollen te maken voor een historisch Muziekinstrument] Echter geleverd zwart zwart, dus FOUT !! Na melding van mij, telefonisch overleg met toezegging of omruilen voor juiste kleuren of ophalen en geld terug. TOT NU TOE niets meer vernomen. Actie gaarne. Groeten Gert Scholten.
Pluspunten
Snelle levering en goede service
Pluspunten
De bestelling was super snel geleverd. dank u.
Pluspunten
Alles geleverd volgens afspraak.
Pluspunten
Goed geholpen aan de telefoon en daarna supersnelle bezorging.
VerbeterpuntenFlexibele plint in kortere lengtes.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding en super snelle levering! Ook werd je op de hoogte gehouden van de levering. Heel prettig!
Verbeterpunten?
Pluspunten
Goede communicatie, scherpe prijzen, snel geleverd.
Niet 10X herinneren voor beoordeling in te vullen!
Pluspunten
Prima, geen poespas ik bestel u levert.
VerbeterpuntenDat gedoe met niet kunnen versturen als een vakje niet ingevuld is verwijderen van de website...
Pluspunten
Online besteld, goede site.
Bolderweg 72 A
8243RD Lelystad
Wie is Kwaliteitparket? Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten