Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
gewoon perfeckt
Verbeterpuntengeen
VerbeterpuntenGeen
Ik vul dit nu in, maar eigenlijk heb ik er totaal geen belangstelling voor. Dit geeft mij de neiging om ergens anders te bestellen. Dit is de 2e beoordeling over dezelfde bestelling. De andere ging over de bezorging. Ik verwacht wanneer ik iets bestel en betaal gewoon een goed produkt wat op tijd bezorgd wordt Hierover heb ik geen op- of aanmerkingen, maar wel over dit gezeur achteraf!
Pluspunten
Groot assortiment
Verbeterpuntende account site is wat lastig en de betaling ging bij mij ook niet zo handig, omdat als je iets verkeerd had ingevuld de pagina steeds gefrest moest worden. Dit moet denk ik handiger en sneller kunnen.
Pluspunten
Snelle reactie en soepele levering, ik had 1 plint te weinig besteld en als
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
VerbeterpuntenHet exact bestelde product leveren. Wanneer ik een item van osmo bestel dan wens ik ook het bestelde product te ontvangen en geen vervanging die volgens jullie aan dezelfde eisen voldoet
Pluspunten
Ssuper survice. Goed geprijsd.
Pluspunten
zeer scherpe prijs en levering de dag na bestelling.
Pluspunten
De prijs en kwaliteit
VerbeterpuntenLeveringstijden
Pluspunten
zeer tevreden, nog niet vaker zo besteld maar zeker een aanrader om dit vaker te doen.
Pluspunten
Snel en correct
VerbeterpuntenHouden zo
Pluspunten
snelle levering; goed antwoord op mijn vragen die ik toen per telefoon heb gesteld
Verbeterpuntentip: ga zo door. want het gaat uitstekend
Pluspunten
Kwalitatief goed, mooi product.
VerbeterpuntenWe werden keurig een half uur van te voren gebeld maar waren niet op de hoogte van levering op die dag. Per toeval waren we thuis. Een bericht over de levering was wel prettig geweest.
Pluspunten
helder bestel en afleverproces keurige informatie daarover tijdige levering zeer nette mensen
Verbeterpuntende meegeleverde plinten wijken qua kleur iets af van het laminaat. dat zou niet nodig zijn.
Bolderweg 72 A
8243RD Lelystad
Wie is Kwaliteitparket? Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten