perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Doet wat het belooft

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Doen wat ze beloven

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik had vloerzeep wit besteld maar kreeg gewone zeep. Inmiddels een week geleden gebeld maar het is nog niet omgeruild.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle terugkoppeling van bestelling.

Verpakking voor verzending is triest. De hoeken zijn totaal onbeschermd waardoor de buitenste 2-3 platen al zijn gecomprimeerd. Ook tegen de zijkant is tijdens transport een scherp voorwerp gekomen waardoor de buitenste platen beschadigd zijn. Dit is op de meest lompe manier letterlijk op de post geflikkerd. Ik schat dat 1/3 van de platen hierdoor voor mij als modelbouwer niet of maar voor een deel bruikbaar zijn. Had graag wat extra betaald voor een fatsoenlijke verpakking.

goede service, goed behandeld

Informeer proactief over verzending als deze niet meteen kan gebeuren vanwege ontbreken voorraad. Er kwam maar geen bericht, dus ik moest even nabellen wat er aan de hand was

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlotte/snelle levering

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Product prima

Na mijn bestelling, geplaatst na betaling op 12 september om 16.57u, kreeg ik de melding dat het de vólgende dag bezorgd zou worden. Echter werd het biet de volgende dag en óók niet de dag daarna, maar pas zaterdag 15 september. Dit was erg jammer, daar wij nu niet verder konden en maar zaten te wachten en te wachten en te wachten. Doe wat je zegt, of neem anders even contact op als het niet gaat lukken. Maar laat iemand niet maar wachten op nixs! :( Dan hadden we gewoon ergens anders kunnen bestellen, wat ik volgende keer waarschijnlijk ook zal doen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website

Handig om vermelding van (gekozen) afleverdatum in bevestigingsmail. Nergens dus de bevestiging dat mijn gekozen afleverdatum ok was.Ik werd een half uur voor levering gebeld dat mijn pakket wordt geleverd niet wetende dat afleverdatum ok was.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en correct, artikelen goed verpakt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Overzichtelijke website

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gewoon snel en goed geleverd. En meteen wat inspiratie opgedaan via de inspiratie sectie van de website!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima website, goede prijs en snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

prima levering!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Sneller levering en goed verpakt opdat er geen schade was door vervoer.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik kreeg de volgende dag wat ik besteld had

Het pakje kwam een uur eerder dan de track en trace aangaf. Mijn buurman had daar geen moeite mee.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede website Verzending gratis Redelijk snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service, topproduct.

N.v.t.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

prima verzendmogelijkheden

Bolderweg 72 A

8243RD Lelystad

Over Kwaliteitparket.nl | Groothandel, Parketzaak & Webwinkel

Wie is Kwaliteitparket? Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten