Pluspunten
prijs/kwaliteit
Verbeterpuntenik moest zelf achter de vertraagde levering aan bellen, vervolgens was de bestelling er snel en volgens (de tweede...) afspraak
Pluspunten
Track&trace real-time volgen.
Pluspunten
Snelheid van leveren op zaterdag! Zeer goed.
Pluspunten
Positief ervaren, bestel zeker nog een keer.
Pluspunten
snelle levering, leuke aanbieding
Verbeterpunten-
Er staat op jullie site dat het product sneller wordt geleverd. Het product werd nu buiten de geschreven ontvangstdatum ontvangen
Pluspunten
Levering en nazorg zo als het moet zijn. Een voorbeeld voor veel andere bedrijven.
Pluspunten
Snelle levereringen en tussentijdse update via mail over status bestelling
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Gratis bezorging, op tijd, goed aangeven van wanneer de bezorging plaats vindt
VerbeterpuntenDe gehaaste bezorger was minder, maar goed, dat weegt niet op tegen de positieve punten
Pluspunten
Goede produkten voor een scherpe prijs
Pluspunten
overzichtelijke website met goede productinformatie. makkelijk bestellen en snelle levering
Verbeterpuntenna 1 bestelling nog geen
Pluspunten
nette prijs, snelle bezorging.
Pluspunten
Goede communicatie
Verbeterpuntenvoorraad op website niet correct, hierdoor kon de 24hr levering niet gehaald worden
Voor ons is alles zeer goed en vlot verlopen.
Pluspunten
Goede webshop met de beste prijs voor mijn product. Goede tel bereikbaarheid en goede service. Er was intern een kleine miscommunicatie mbt voorraad en verzeninformatie maar na één telefoontje was alles duidelijk en opgelost. Hebben achteraf zelfs nog gebeld of pakketje goed was ontvangen.TOP !! (alles is uiteraard gebaseerd op een momentopname)
VerbeterpuntenIk heb gezocht maar kan er tot nu toe géén vinden. Kan alleen een tip geven aan andere webshops om ook op deze manier te acteren.
Bolderweg 72 A
8243RD Lelystad
Wie is Kwaliteitparket? Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten