Pluspunten
duidelijke website en afhandeling
Verbeterpuntennog geen opgemerkt
Pluspunten
Perfecte service en communicatie. ik had de verkeerde pads besteld. Een vriendelijke en deskundige medewerker attendeerde me hierop en hij heeft de juiste pads voor mij besteld en afgeleverd. Hartelijk dank hiervoor!
Pluspunten
Perfect bedrijf.
Pluspunten
De service en de prijzen.
VerbeterpuntenIk kan nergens op de site prijsopgaven vinden van houten vloeren die bijgewerkt zijn? Hoeveel kost het per vierkante meter om het te laten roken of dat ze vooraf afgewerkt zijn met wasolie bv.?
Pluspunten
zeer snelle levering, duidelijke site, vriendelijke service
Pluspunten
De prijs
VerbeterpuntenDe interne communicatie lijkt niet in orde, tevens lijkt het bestelsysteem intern niet goed te werken. Intern lijken ze geen zicht te hebben op wat is besteld, of het al doorgegeven is aan het magazijn en of het reeds bezorgd is. Ook hanteren verschillende medewerkers verschillende regels over het bestellen. Stap over op een ander systeem, zo snel mogelijk. Neem ook meer medewerkers aan, in het bijzonder een medewerker kwam zeer gestrest over. Het bestel/order gedeelte van de website mag ook duidelijker.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke internetsite
VerbeterpuntenGroter assortiment
Pluspunten
Snelle levertijd en betrouwbaar
Pluspunten
Pluspunten
snel en correct en goedkoop
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs
VerbeterpuntenVerpakking kon beter. Tijdens het verpakken (tape om de rollen ondervloer) is een stuk ondervloer gescheurd.
Pluspunten
Snelle levertijd
Pluspunten
snelle betrouwbare levering
Pluspunten
Snelle service zoals beloofd
VerbeterpuntenWeinig informatie kunnen bemachtigen over wat ik nodig had. Vraag me af of ik nu wel het juiste heb aangeschaft.
Pluspunten
Snel thuis bezorgt
Pluspunten
Duidelijke site! Je krijgt echt wat je ziet. Super snelle levering! Netjes verpakt! Een zorg minder dat het zo snel en netjes in huis gebracht wordt tijdens een verbouwing. We zouden jullie zeker bij anderen aanbevelen....sterker nog....dat hebben we eigenlijk al gedaan.....
Bolderweg 72 A
8243RD Lelystad
Wie is Kwaliteitparket? Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten