Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding en een zeer snelle levertijd
Pluspunten
Snelheid van leveren, nette bezorger. Het tijdstip van bezorgen was gemeld.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, vriendelijk personeel, heel fijn dat wens mbt bezorgdag kon worden ingewilligd, vriendelijke en heldere communicatie.
VerbeterpuntenDe MDF-plinten die ik heb gekocht zouden volledig afgelakt zijn, maar ik vind ze eigenlijk niet heel mooi in de verf zitten.
Pluspunten
zeer snel geleverd, ruime keuze. mooie degelijke plinten
Pluspunten
Zeer flexibel
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke informatie en deskundig advies over hoe ik de laklaggen moest aanbrengen. En het product was makelijk aan te brengen. De vleor ziet er weer als nieuw uit.
Pluspunten
Prijs en snelle levertijd
VerbeterpuntenDe bezorger van de bezorgdienst was onvriendelijk!! De verpakking was behoorlijk sober (om de rollen ondervloer was een rand rondom met plakband strak omwikkeld). Geen bescherming dus.
Pluspunten
Goede service en snelle levering. Tevens ook erg goedkoop
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Pluspunten
Zeer goede prijs in vergelijking met de bouwmarkt!
VerbeterpuntenMeer duidelijkheid over de levering op moment van bestelling. En goede telefonische bereikbaarheid binnen de kantooruren. Toelichting: ik verwachte levering direct na bestelling en Ideal betaling, maar kwaliteitparket heeft de betaling van mijn bank afgewacht. Had ik dit geweten, dan had ik duurdere ondervloer van de bouwmarkt overwogen, zodat ik een dag eerder kon beginnen. Verder werd de telefoon niet opgenomen, toen ik hierover navraag wilde doen. Ik kreeg wel netjes bericht toen mijn bestelling geleverd zou worden, maar had dit duur direct al willen weten.
Pluspunten
Handig te bestellen, goede service en uitstekende en snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
website is goed
Verbeterpuntensnellere levering voor 18.00 uur besteld zou de volgende dag binnen zijn dat werd 4dagen later.
Pluspunten
scherpe prijs snelle service
Verbeterpuntende transporteur op de hoogte stellen dat voor 18:00 besteld de andere dag geleverd. afhankelijk van transporteur of dit dan ook gebeurd. Bij mij dus niet
Pluspunten
Op tijd zoals afgesproken en onbeschadigd.
VerbeterpuntenGeen.
Bolderweg 72 A
8243RD Lelystad
Wie is Kwaliteitparket? Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten