Pluspunten
snelle elevering, duidelijke productinformatie
Verbeterpuntenweet ik niet
Pluspunten
n/a
Verbeterpuntenn/a
Pluspunten
Prijs, snelheid van levering en communicatie omtrent levertijdstip.
Pluspunten
Er werd duidelijk gecommuniceerd over mijn vraag of ik de bestelling ook op een andere datum geleverd kon krijgen. De prijs en gratis levering zijn erg goed.
VerbeterpuntenDe aangegeven datum werd niet aangehouden en de bezorger stond de volgende dag al op de stoep. Werd daarbij erg moeilijk gedaan om de fout te compenseren door de spullen boven te brengen, met de lift!
Pluspunten
Snelle en juiste levering. Prijs voordeliger
Pluspunten
Kwaliteit
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Een levering zoals het moet.
Pluspunten
voorlichting in Winterswijk was top Communicatie was top
VerbeterpuntenDe leggers bij ons thuis gebruikten achteraf gezien te veel beschadigde delen. er missen echt een 7-tal hoekjes in het midden van de kamers. een plank is zelfs erg beschadigd. Dit terwijl er nog een 20 tal grote delen over waren. Ook miste ik een pakket ondervloer dat over was. Een van de heren nam het gemakshalve mee. Het gaat toch om een 60 euro, die zomaar achterovergedrukt wordt. heel schadelijk voor het vertrouwen. Ook vond ik dat de heren nog al hardhandig de afgezaagde stukken op de grond lieten vallen. het huis is erg gehorig qua houten vloer en onderburen. Het kon dan m.i. iets meer met beleid.
Pluspunten
Snelle levering. Goede prijs. Geen verzendkosten. Retour ging snel en zonder problemen.
VerbeterpuntenTe kleine doos waar het in zat. Soms lastig zoeken op site. Doek werd zonder verpakking geleverd waardoor gebruiksaanwijizing ontbrak.
Pluspunten
goede webside, goede prijs, kwaliteit moet zich nog bewijzen, snelle levertijd, goede communicatie
Verbeterpuntenalle ponsgaatjes in de ondervloer zijn niet uitgedrukt, we hebben eenkwart met de hand moeten verwijderen - botte mesjes in het ponsapparaat?
Pluspunten
Ruim assortiment, duidelijke website
VerbeterpuntenOp website staat vandaag voor ...uur besteld morgen in huis. (Mits op voorraad) Mijn bestelling alles op voorraad, maar levering na ca. 1 week.
Pluspunten
Mooie plinten voor een prima prijs!
VerbeterpuntenWij zouden de plinten beter verpakken er zat nu niets omheen alleen plakband. Hierdoor beschadigen de hoekjes van de plinten gemakkelijk!
Bolderweg 72 A
8243RD Lelystad
Wie is Kwaliteitparket? Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten