Pluspunten
Snelle levering. Boven bepaald bedrag geen verzendkosten. Mails m.b.t. verzenden van pakket. Heel prettig dat er een tijdvak voor bezorgen wordt gegeven.
Verbeterpunten.
Pluspunten
Scherpe prijs en goede levertijd
Pluspunten
Pluspunten
Snelle en goede service
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering. Netjes ingepakt om beschadiging te voorkomen.
VerbeterpuntenPlaatjes (formaat) en details (tekeningen met maten) op website
Pluspunten
Goedkoop en snel geleverd.
VerbeterpuntenDe mail met de verwachtte aflevertijd om 8 uur ontvangen, voor 9 uur gereageerd en geprobeerd het afleveradres te wijzigen alleen was toen de bezorger al niet meer berijkbaar.
Plinten zijn niet goed gelakt
Pluspunten
Prima product voor een prima prijs met bovendien supersnelle levering.
Pluspunten
- Super prijs en kwailiteitsverhouding - Snelle levertijd en bezorging
Verbeterpunten- Geen verbeterpunten
Pluspunten
Snel geleverd, levertijd werd goed aangegeven middels een mailtje en klopte ook met de daadwerkelijke levertijd. Daarnaast was de dame die mij te woord stond aan de telefoon toen ik een vraag had, vriendelijk en behulpzaam. Qua prijs heb ik niet veel vergeleken, maar dit is vele malen goedkoper dan het bij de leverancier van mijn vloer bijbestellen.
Verbeterpuntennvt
TÜV of TNO certificaat gelijk bijleveren
Pluspunten
nalevering missende aluminium tape
VerbeterpuntenBeter verpakken ondervloer had wellicht de missende tape kunnen voorkomen.
Bolderweg 72 A
8243RD Lelystad
Wie is Kwaliteitparket? Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten