Pluspunten
Supersnelle service!
VerbeterpuntenIk vind jullie omgang via de mail niet echt denderend. Ik stuur een e-mail met een klacht, krijg ik een standaard antwoord. In plaats van te bekijken, goh wat kunnen we doen, krijg je zo'n antwoord. Da's jammer!
Pluspunten
zie boven, makkelijke site, snelle bezorging
Verbeterpunteneven de verzendartikelen schoonmaken vóór aflevering zou niet gek zijn. Dikke laag stof op beide flessen
Pluspunten
snelle service
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
grote assortiment en snelle levering
VerbeterpuntenIk wilde voegen kit en heb besteld voegen lijm. Dat ging de mist in bij de communicatie.
Pluspunten
ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de overzetplinten en de snelheid waarmee de plinten geleverd zijn
Pluspunten
Even telefonisch contact gehad om na te vragen of ik de goede spullen ga bestellen. Daarna heb ik de bestelling gedaan en de volgende dag in huis gekregen. Super tevreden.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Website / het product wat ik nodig heb, heb ik snel gevonden.
VerbeterpuntenIk heb tot op dit moment nog niets ontvangen, ik heb het product wel reeds netjes betaald. Ik krijg antwoorden in de mail over de levering met de leverancier in een mix van nederlands en engels, het verbaasd mij zeer.
Pluspunten
zeer snel geleverd
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt, duidelijke webshop
VerbeterpuntenBij mdf plinten zou het makkelijker zijn om te vergelijken als niet alles in aparte groepen stond, misschien mogelijkheid te zoeken op maat
Pluspunten
Het product is geleverd conform afspraken en verwachtingen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
zeer snelle levering en goeie prijs
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
We hebben tweemaal een mail gekregen voor de levering. In de eerste stond de dag en de tweede tussen welke uren ze verwachten langs te komen. Het was erg snel geleverd.
Bolderweg 72 A
8243RD Lelystad
Wie is Kwaliteitparket? Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten