goede service, goed behandeld

Pluspunten

ik heb via google kwaliteitparket.nl gevonden en bij veel bedrijven prijs vergelijkt. ze kwamen op dat moment als de goedkoopste op de mark. pakketje was snel bezorgd. ik heb 2 jaar geleden mijn vloer opnieuw laten opknapten. Wij hebben toen op advies gebruikt alle producten van Bona, niet goedkoop, maar ik heb zeker geen spijt van. Nu gebruik ik mop met bijhorende spray van Bona voor onderhoud. Mijn vloer heeft 2 jaar geen water gezien en toch is super schoon gezien witte sokken van kinderen. Geen gedoe met emmers, water gewoon alleen mop en spray. bij intensief gebruik is de mop wel nu aan vervanging.

mop spray moet minimaal 2-4 jaar zonder problemen werken. Ik heb eerste mop naar een jaar moeten repareren/vervangen. Heb ik toen gratis van bedrijf gekregen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering, goede prijs / kwaliteitsverhouding

Op de site staan afdeklatten vermeld met lengtes van 5 of 6 meter. De bestelling gaat per meter, dat is verwarrend. Ook komen de geleverde lengtes niet overeen met hetgeen op de site vermeld staan.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en accurate levering van de bestelling

slechter dan verwacht

communicatie over veel te laat geleverde goederen zou een pluspunt zijn ipv dat de klant meerdere keren zelf moet informeren. Bijna 1 maand wachten op een kleine levering schept geen vertrouwen

Pluspunten

Bestelling beter verpakken. Eén plint en kitkoker was beschadigd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering en goede service

ga zo verder,felle concurentiestrijd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

super snelle levering en de goedkoopste ondervloer ivm andere sites

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima artikelen en makkelijk te bestellen en thuis te laten bezorgen

Het bedrijf dat de bezorging verzorgt: De dag voor de levering kreeg ik een e-mail dat ze de vlg dag tussen 9 en 5 zouden komen, ondanks dat ik had aangegeven graag overleg te hebben over bezorgdag en -tijd. Ik moest dus ineens regelen de hele volgende dag thuis te kunnen zijn. Op de dag van de bez kreeg ik opnieuw een mail met bericht dat de best de volgende dag 9-5 bezorgd zou worden. Ik heb gebeld en hoorde dat de best niet meer in de bus paste en daarom de volgende dag geleverd zou worden. Ik moest de volgende dag dus ook de hele dag thuis plannen. Van de bezorger kwam geen enkel excuus of begrip. De volgende dag kreeg ik een telefoontje van Kwalitietparket, dat de best beschadigd was door de bezorger en niet geleverd kon worden. De medew reageerde erg begripvol, vond het heel vervelend dat ik al twee dagen voor niets thuis geregeld had. Hij zou terugbellen zodra hij iets met de bezorger had afgesproken. Dit telefoontje bleef uit. 's Avonds kreeg ik een mail van de bezorger, dat de levering de vlg dag 9-5 bezorgd zou worden. Omdat ik die dag echt niet de hele dag thuis kon zijn, heb ik weer gebeld. Na een mw gesproken te hebben die niets voor me kon doen en geen enkel begrip of excuus uitsprak, heb ik in overleg met leidinggevende uiteindelijk kunnen afspreken dat ze voor 13 uur zouden komen. Dat is toen gebeurd. Intussen was ik wel ook 17 euro belkosten verder... Al met al erg slechte service dus.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

staan je goed te woord

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Uitstekend advies, snel geleverd, vriendelijk en behulpzaam. Top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goedkoop en alles supersnel geleverd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Levertijd was langer dan verwacht omdat 1 onderdeel niet op voorraad was. In de toekomst wellicht in dat geval contact opnemen en voorleggen items apart te versturen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede prijs!

Onze levering zou op zaterdag geleverd worden. We zijn speciaal een hele dag thuisgebleven, maar de levering hebben we niet gezien. Ik heb de eerstvolgende werkdag zelf een mail gestuurd, waarop ik wel onmiddellijk antwoord kreeg en een nieuwe afspraak werd al vlug geregeld. Ik kreeg wel nog eens een telefoontje om het tweede pakketje van de levering te regelen. Daar kan de communicatie dus nog beter.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een ondervloer besteld op woensdagavond (na 18.00 u) en vrijdagochtend werd het netjes afgeleverd. In de tussentijd ook nog 2 mailtjes gekregen waarbij ik op de hoogte gehouden werd wanneer het geleverd zou worden. Super goede service en ook nog eens een lage prijs! (zowat de helft van bouwmarktprijs!) Erg tevreden over hoe makkelijk het allemaal ging :D

Na de levering wilde ik direct een review plaatsen alleen kon ik nergens vinden of dat kon. Ik heb uiteindelijk op facebook een review gezet, maar daar zijn jullie niet heel actief. Ik weet niet of dat echt een verbeterpunt is, maar dat is in ieder geval het enige wat me opviel.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede prijs

Product was niet meer op voorraad, na telefonisch contact en overleg werden afspraken niet meer nagekomen. Uiteindelijk zelf mij producten moeten ophalen omdat tijdig leveren niet meer mogelijk was.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goed advies afspraken nakomen

produkt deels (isogold, 1 rol van de 9) behoorlijk beschadigd

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelling wordt netjes ingepakt geleverd.

Op de webside wordt vermeld dat: wanneer je vandaag besteld, je bestelling morgen in huis hebt. In ons geval was dat niet zo. Dan is het jammer dat je daar eigenlijk rekening mee houdt, maar dat dat dan niet lukt. Na een paar telefoontje gepleegd te hebben kregen we onze bestelling na 1 weekj. Misschien is het handig om even een mailtje te sturen als de bestelling niet de volgende dag in huis kan zijn? Dan weet je waar je aan toe bent.

Bolderweg 72 A

8243RD Lelystad

Over Kwaliteitparket.nl | Groothandel, Parketzaak & Webwinkel

Wie is Kwaliteitparket? Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten