Pluspunten
duidelijke uitleg en goed nagekomen afspraken.
Pluspunten
Wat er op de site staat wordt waargemaakt. s' middags besteld en de volgende ochtend in huis. Wat je besteld is ook echt en geen ****. In een woord, betrouwbaarheid een dikke 10. John Kerkhof, Losser
Pluspunten
Zeer goede administratieve informatie.
VerbeterpuntenEr werden mij andere lengtes geleverd ( eiken plinten) dan afgesproken aan telefoon.
Pluspunten
Rembours betaling mogelijk.
VerbeterpuntenGeen.
Ik kan niet alles invullen als ik 1 rij sterren invul gaat de rij ervoor weer weg dus jullie vragen dit formulier in te vullen maar het is niet in te vullen.zorg eerst maar eens dat de lijst goed in te vullen is Groeten Hans
Pluspunten
snelle verzending en goede prijs
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Paketten werden zelfs naar de woonkamer gebracht
Pluspunten
alles
Verbeterpuntenmeer product foto,s
Pluspunten
snelle afhandeling bij eerste bestelling vriendelijke en behulpzame telefoondienst
Verbeterpuntentweede bestelling via NLpost duurde veel te lang en is de verzendkosten zeker niet waard. bestelling vrijdagmiddag 16:00 kosten 5,95 ontvangst donderdag 11:30 portokosten 2,30
Ik had het verkeerde product besteld ik stuur het product retour en heb nu nog geen ander product geleverd gekregen. Vrg Els Minjon Woudsenderraklaan 164 3544 PZ Utrecht
Factuur https://www.kwaliteitparket.nl/account_history_info.php/order_id/22572 Orderdatum vrijdag, 07 juni 2013 Afbeelding Producten Prijs Aantal Totaal Alufoam / Aluplus/ Alupete / Isofoam ondervloer 15 m2, Met Overl € 16,50 2 € 33,01 Subtotaal: € 33,01 Pakket | Alle producten, behalve vloeren (Gratis vanaf € 100 bestelling): € 5,95 Totaal Incl. BTW: € 38,96 BTW: 21%: € 6,76 Afleveradres Willem Angelbeek Zlotylaan 29 1060SJ Amsterdam Nederland Factuuradres Willem Angelbeek Zlotylaan 29 1060SJ Amsterdam Nederland Betaalmethode iDEAL De 2 rollen zien er niet goed uit, gehavend en gescheurd.. Zal niet meer bij U Bestellen ,Op de Foto zijn het mooie rollen.ik heb waarschijnlijk het afval gekregen
Pluspunten
Goede vakmanschap, prettige omgang.
Levertijd duurde een paar dagen langer als aangegeven . Juiste levertijd aangeven
Pluspunten
Snelle reactie, vriendelijk aan de telefoon.
VerbeterpuntenIk had graag een bevestiging van mijn betaling willen krijgen. Ik had per ongeluk aangevinkt 'voor af betalen' dus ik had het bedrag meteen overgemaakt, maar kreeg daarvan geen bevestiging.
Pluspunten
Snelle levering en op tijd
Pluspunten
keurig geleverd in de tijd die is aangegeven
Pistool heeft enkel een slede voor spijkers. Terwijl ik de aanschaf deed voor nietjes. In de beschrijving stond aangegeven dat het apparaat voor nietjes geschikt is.
Pluspunten
Zeer snelle levering tegen lage prijzen en een goed kwaliteit. Ook de verzendkosten worden tot het minimum beperkt.
Pluspunten
Zeer snel leverbaar. Goede helpdesk van de transporteur. Snelheid levering Producten goed verpakt dus kwalitatief perfecte levering.
VerbeterpuntenMeer communicatie en eerder over de levering. En uitleg dat je een dag voor levering nog te horen krijgt hoe laat het pakketje ongeveer bezorgd wordt. Wij hoorde alleen dat het pakketje op een specifieke dag werd geleverd en werden bezorgd dat we de hele dag thuis moesten blijven. Want dat kan natuurlijk niet. Vraag een voorkeursdatum en tijd voor levering. En dan proberen daar rekening mee te houden.
Pluspunten
snel, duidelijk
Verbeterpuntenhet is niet mogelijk om aan te geven op welk tijdstip de bezorging plaats moet vinden
Bolderweg 72 A
8243RD Lelystad
Wie is Kwaliteitparket? Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten