Pluspunten
Zeer snelle en corrcte levering. bijkomende mail met tijdstip van aflevering is zeer handig!
bij het vervoersbedrijf Dynalogics? was er bij 2 van de 3 bestellingen een verkeerd bezorgadres vermeld, zodat ik een betaald nummer moest bellen om dat recht te zetten. Merkwaardig
Pluspunten
Ik vind dit gewoon een geweldige winkel
Pluspunten
Prijs, aanbod assortiment, leveringssnelheid, track & trace systeem!
VerbeterpuntenEen briefje in de brievenbus met het adres waar ons pakket uiteindelijk is afgeleverd. Nu moesten we zelf op onderzoek uit.
Pluspunten
ben heel tevreden, spoedige levering, 1 A
Verbeterpuntenover nazorg en garantie kan ik niets aangeven, nvt
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs
Pluspunten
We hebben olie besteld voor ons parket en de dag erna werd het al geleverd, met informatie over levertijden etc. Erg goed!
Pluspunten
Goede prijs, goed bereikbaar per telefoon, keurige bezorging. Een aantal platen van een verpakking ondervloeren waren beschadigd, daarom kreeg ik er een gehele extra verpakking bij.
VerbeterpuntenMeer informatie over de levering, wanneer ongeveer te verwachten etc.
Pluspunten
snelle levering, goede prijs
Pluspunten
Prijs
VerbeterpuntenLevertijden op website kloppen niet. Bezorger weet niets van het ontbreken van een deel van de levering Verschillende niet te controleren redenen worden genoemd voor het ontbreken van een deel van de levering. Nieuwe afspraken over levering restant worden wederom. geschonden en bij het contact opnemen wordt gedaan alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Bestelling is 3 weken geleden en we wachten nog steeds op een deel.
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Leveringen perfect geregeld en nagekomen volgens afspraak
Pluspunten
Snelle en correcte reactie.
Bolderweg 72 A
8243RD Lelystad
Wie is Kwaliteitparket? Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten