Pluspunten
Gegevens betreffende tijd van bezorgen is perfect!
Pluspunten
- Zeer lage verzendkosten t.o.v. concurrenten - wordt van te voren gebeld of ik aanwezig was
Pluspunten
Prima plinten
VerbeterpuntenVerzending, levering en terugbellen als dat beloofd wordt
Pluspunten
Kan alleen maar positief zijn over dit bedrijf.Je bestelt iets en je krijgt het correct en snel geleverd thuis.Méér moet da toch nie zijn! toppie!! Mvg Maurice
Pluspunten
Duidelijke site
VerbeterpuntenMoeilijk achter te komen wanneer er geleverd wordt. Tracking gegevens niet bereikbaar
Pluspunten
Perfecte en snelle levering mijn dank hiervoor.
Pluspunten
Snelle bezorging, heel goed ingepakt. Voor mij een 8 als eerste beoordeling. Bestel zeker weer.
Pluspunten
Als je om 00.30 uur via internet besteld en je hebt het om 12.00 uur in huis dan is dit een super snelle levering
Verbeterpuntenop dit moment nog geen
Pluspunten
Prima afwikkeling via de mail en keurig afgeleverd.
Pluspunten
Update over order, snel verzonden, aardige mensen
VerbeterpuntenDHL had n verkeerd huisnummer (27 ipv 47) waardoor de order er na 3 dagen nog niet was; gebeld en ik zou teruggebeld worden (niet gebeurd); zelf nogmaals gebeld en t zou de volgende dag bezorgd worden en ik zou de volgende dag gebeld worden om te checken (allebei niet gebeurd); omdat het weekend was n mail gestuurd; op maandag ben ik gebeld dat t o
Pluspunten
Zeer snelle levering uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding goede voorlichting
Pluspunten
mooie site,goede prijs
Verbeterpuntenbetere comunicatie omtrent levertijd cq beschikbaarheid
Pluspunten
bestelling via internet dus geen personeel gesproken of communicatie gehad. De prijs is veelal gunstiger dan op andere sites
Verbeterpuntenmaandagochtend besteld (voor 12.00 ) pas donderdagmiddag 15.00 in huis!!??
2, 5 week levertijd! Onduidelijkheid over waar het pakket zich bevindt. Mailverkeer en berichtgeving bezorger tegenstrijdig.
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenBetalingen via de website gaat soms lastig als je foutje hebt gemaakt met de aantallen.
Bolderweg 72 A
8243RD Lelystad
Wie is Kwaliteitparket? Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten