Pluspunten
supersnelle levering
Pluspunten
De prijzen zijn goed.
VerbeterpuntenIndicatie levertijd was 1 - 3 dagen, na meer dan 2,5 week nog niet ontvangen. Bij tussentijds navragen wordt er een belofte gedaan om uiterlijk op maandag te leveren maar vrijdag nog niets binnen. Bij navraag waar het blijft helemaal geen reactie meer! Ook op andere productinhoudelijke vragen wordt niet gereageerd.
Ondanks het feit dat de blikken ingepakt waren in een doos waren de blikken behoorlijk ingedeukt. Zag er eigenlijk niet uit, ze blijven net rechtop staan. Inhoud is verder o.k.
Pluspunten
Duidelijke site,
VerbeterpuntenVerpakking was beschadigd. Produkt was ok.
Pluspunten
Snelle complete levering. Bestelling online prima geregeld.
Pluspunten
Voordelig produkt
Verbeterpuntenbeter de bestelling lezen analyseren t.a.v. de geplaatste opmerkingen. Tijdens telefonisch contact de ethiek in de gaten houden. Schelden en vloeken hoorbaar op de achtergrond, dit n.a.v. een bestelling welke niet op tijd werd geleverd.
Pluspunten
Snel, duidelijk, scherp geprijsd
VerbeterpuntenEmmer zat in doos, maar was/is aan onderzijde lek gestoten.
Pluspunten
Product werd correct verpakt, juiste product afgeleverd (volgens bestelling dus eigenlijk normaal of zoals het hoort)
VerbeterpuntenHet heeft weken geduurd vooraleer de bestelling is toegekomen. Ik heb besteld en onmiddellijk betaald (vooruitbetaling). Ik kreeg geen tussentijdse info, waardoor ik begon te twijfelen of er iets was misgelopen. Als klant is dat niet goed: je gaat twee keer nadenken alvorens een nieuwe bestelling te plaatsen...
Pluspunten
Prijs
VerbeterpuntenBezorgservice DHL laat te wensen over. Track & Trace werkte niet en gaf slechts de melding dat het artikel in bestelling was. Daarnaast was er geen burenbezorging, waardoor ik uiteindelijk 16 kilometer moest rijden om het product (onderhoudsmiddel t.w.v. EUR 19,95) op te halen bij een DHL servicepoint.
IBAN nummer vermelden, nu moest ik dit voor storting uit belgië zelf berekenen
Pluspunten
Onze opmerking dat we graag op een bepaalde datum geleverd wilden hebben, is heel goed opgepakt, en het is ook op die datum geleverd, zonder problemen. De bestelling is snel verwerkt.
VerbeterpuntenWe hebben online besteld en kregen een mail met ordernummer en link naar een website. Maar die link werkte niet en we moesten zelf bellen om te vragen of er ook daadwerkelijk op de datum die onze voorkeur had geleverd werd. Dit was het geval, maar wij waren hierover niet ingelicht. De communicatie kan dus beter.
Pluspunten
Snelle levering, alleen niet voor 1400 uur besteld de volgende dag in huis, bij mij was dit toch een dag later dan verwacht.
VerbeterpuntenBevestigingsmail ziet er niet uit en wordt je niets wijzer van. Alle onderliggende details als path met de nummeringen is te zien, dit hoort onderliggend te zijn en niet voor de koper bedoeld. Ziet er slordig en onprofessioneel uit. Ik heb dit ook direct telefonisch doorgegeven omdat ik ervan uitga dat dit om een bug gaat!
Pluspunten
Bestelling op tijd binnen
VerbeterpuntenVerkeerd product ontvangen. Er is 3x beloofd om het om te ruilen, maar na 3 dagen wachten en bellen is er niemand langs geweest. Uiteindelijk is het bij de 4e belofte iemand geweest om het product te ruilen. Ik koop hier nooit meer.
VerbeterpuntenLagere bezorgkosten
Pluspunten
Uitstekende service, voordelig, goede retourservice,
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
-Ik werd keurig een half uur voor levering gebeld zoals afgesproken. - telefonisch correct te woord gestaan
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snel geleverd en goede kwaliteit
Verbeterpunten?
Pluspunten
Beslist tevreden. Bestel gemak Ok. stipte levering Ok. Geleverde kwaliteit Ok.
Pluspunten
Goed en goedkoop, geen bezorgkosten
Bolderweg 72 A
8243RD Lelystad
Wie is Kwaliteitparket? Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten