niet meer via dhl versturen
Pluspunten
top service, snelle levering en goedkoopste
Pluspunten
Snelheid met leveren!
VerbeterpuntenEigenlijk niets.
Pluspunten
Ze hadden de verkeerde maat nagels bij de koploze nageltacker geleverd. Na een telefoontje werd het meteen kosteloos nageleverd. Klasse.
Pluspunten
Prijs - snelheid Betrouwbaarheid krijgen nadat de bestelling op de afgesproken tijd komt.
VerbeterpuntenBeantwoorden e.mailen zijn niet zo snel.
Pluspunten
Product was snel geleverd, netjes verpakt en voldeed aan de verwachtingen.
VerbeterpuntenIk heb per email gevraagd of bij mijn type ondervloer het nodig was om tape te gebruiken. Ik kreeg snel reactie van kwaliteitparket.nl dat dat niet nodig was, dus ging ik daar vanuit. Echter, op de dag dat we het laminaat gingen leggen stond er op de verpakking dat tape handig is i.v.m. schuiven, dus heb ik het alsnog elders moeten kopen.
Pluspunten
Dat de firma mij persoonlijk de parketwas thuis is komen brengen.
VerbeterpuntenZorg dat de website de telefonische bereikbaarheid aangeeft die past bij de werkelijkheid. (is nu aangepast) Draag zorg voor de bestelling en controleer. Zorg voor een volwassen ontvangst via de telefoon, met piet, Jan of piet vind ik niet kunnen.
Pluspunten
Duidelijke omschrijving van de producten.
Pluspunten
Beter en goedkoper dan vergelijkbare producten bij de grote bouwmarkten. Echt waar voor je geld.
Pluspunten
Snelle levertijd, prijs
Pluspunten
Grootste gedeelte van de bestelling direct een dag na bestelling thuis ontvangen, dat terwijl de bestelling op zondag geplaatst was!
Verbeterpunteneen enkel product zou besteld moeten worden en apart nageleverd. Na 2 weken niks gehoord te hebben, even een mail gestuurd. Als het goed is krijg ik het binnenkort opgestuurd. Wel fijn dat er snel gecommuniceerd wordt via mail elke keer.
Bolderweg 72 A
8243RD Lelystad
Wie is Kwaliteitparket? Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten