perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zeer snelle en perfecte uitvoering van de order

Houden zo !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Dit bedrijf heeft medewerkers die met je meedenken en altijd denken in oplossingen. Als je iets zoekt dat niet op de website staat dan gaat men aan de slag om het toch te kunnen leveren. De gratis bezorgmogelijkheid al bij 20 euro bestelling ( een uitzondering voor vloeren volgens mij ) is zoals ze het vermelden, nauwelijks uitzonderingen en snelle levering. Bij conculega's barst het van de uitzonderingen, langer dan 1 meter, hoge bezorgkosten, zwaarder dan of groter dan, hoge bezorgkosten. Ik ben fan van dit bedrijf, ik houd van eerlijk en direct zaken doen en dat is wat ik hier vind. Geen gladde verkooptechnieken, andere merken leveren dan besteld of loze beloftes zoals je ook wel tegenkomt bij online kopen. Yeps, ik ben dik tevreden over kwaliteitsparket! Ow..wat ook nogal meetelt is, de meer dan faire prijs voor produkten van goede kwaliteit.

Een verbeterpunt voor feedback sites zoals deze. Vooraf melden waar dit soort beoordelingen geplaatst gaan worden. Ik heb nu geen idee waar ik tegen "praat" :-) of wie het leest.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Goed product

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle reactie na mailverkeer

Tot nu toe geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ze staan je netjes te woord en doen echt moeite om te helpen of een oplossing te vinden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle correcte afhandeling en levering

e.v.t. na betaling gelijk een factuur verzenden.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Duidelijke website - Na de mail belde ze direct

- De levering duurde veel langer dan verwacht vanwege leveringsproblemen toeleverancier, maar daarvan werd ik niet pro actief van op de hoogte gesteld

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, optie voor bezorging op afhaalpunt

We hadden een ondervloer besteld waar tape bij zou moeten zitten, maar deze zat er niet bij.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede website, prima prijzen en goede service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb telefonisch contact gehad en heb goed advies gehad. De betaling is makkelijk. Keuze uit wanneer er bezorgd wordt is groot.

n.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle bezorging Geen bezorgkosten Afterpay Goedkoop

Nee ga zo door

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed en vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon, vervolgens ook alles als afgesproken geleverd, dank!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Klantgericht. Snelle levering. Vullen het formulier in webshop voor je in.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede communicatie , bereikbaarheid en zeer vriendelijke sevice

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Pakket was goed verpakt.Ben goed op de hoogte gehouden waar het pakket was.Is op de afgesproken datum en tijd afgeleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Had een produkt besteld en kwam er later achter dat ik nog een bestelling had willen doen. De bestelling is eruit gehaald het produkt toegevoegd en hoefde daardoor geen verzendkosten te betalen. Super service!!

Geen enkele

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service. Goed aanbod van producten.

Een van de drie bestelde flacons bleek bij aankomst in het pakket gelekt te hebben. Het bleek dat de dop niet voldoende sluitend was. Kennelijk niet alle producten geschikt voor verzending per pakket.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gewone lijm

Klantenservice onbereikbaar, geen feedback.geen facturen gekregen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk telefonisch Snelle levering Goede verpakking van het product Plinten zaten goed in de verf

Tweede maal minder glad bij de profielen van de plinten Dus moesten we meer schuren !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vlotte bezorging, geen bezorgkosten, vriendelijke en nette chauffeur.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Dat de desbetreffende verkoper keurig terugbelde nadat hij dit had toegezegd.

Klantvriendelijkheid, het beter verpakken van verzonden producten, beloftes nakomen.

Bolderweg 72 A

8243RD Lelystad

Over Kwaliteitparket.nl | Groothandel, Parketzaak & Webwinkel

Wie is Kwaliteitparket? Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten