Pluspunten
goede en snelle levering
Verbeterpuntenop dit moment zo doorgaan
Pluspunten
Snel
Pluspunten
Snelle correcte levering!
Pluspunten
Nadat ik mijn bestelling heb geplaatst bij kwaliteitparket.nl werden de plinten al binnen twee dagen geleverd. Toen de plinten niet waren zoals verwacht en contact opnam werd me verteld dat ruilen geen enkel probleem was. Twee dagen later waren ze al geruild! Ik ben erg vriendelijk geholpen en ben zeer tevreden over de snelle service.
VerbeterpuntenDe plinten waren op de achterzijde soms wat beschadigd. Op de achterkant is dat niet zo\\\\\\\'n probleem, maar ik weet niet in welke mate de voorzijdes van alle plinten worden gecontroleerd. Tot nu toe zijn we nog geen beschadigde plint tegengekomen.
Pluspunten
top prijs en top levertijd
VerbeterpuntenIk werd s\\\'ochtends gebeld dat mijn bestelling onderweg was en dat de chauffeur over 20 minuten voor m\\\'n huis zou staan. Dat was het eerste moment waarop mij bekend werd wanneer ik de bestelling kon verwachten. Gelukkig was ik thuis ! Een track en trace systeem zou ideaal zijn !!!
Pluspunten
snelle correcte levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede communicatie, heldere website, correcte afhandeling en goede goede bereikbaarheid
VerbeterpuntenNiks aan te merken
Pluspunten
Bona spray houten vloer reiniger bevalt prima, en dat je navulling kan kopen prijstechnisch en mileu vriendelijk zeer positief.
Pluspunten
prijs is scherp.
Verbeterpuntenkomen geen afspraken na en spreken elkaar tegen. Koerier zou op zaterdag om 09:00uur uit Lelystad vertrekken zodat ik zsm kon beginnen met laminaat leggen. Toen ik om 10:00 belde kreeg ik een vaag antwoord. Vervolg :
Pluspunten
Tijdige levering
Pluspunten
Vriendelijke chauffeur. Hij belde op wanneer hij zou aankomen.
VerbeterpuntenHet was niet duidelijk welke dag er geleverd zou worden. Toen ik belde vertelde me een medewerker dat dit product niet in voorraad was. Mijn man keek op de site en zag dat er 50 stuks in voorraad waren. Toen hij belde werd er ons verteld dat het de dag nadien geleverd kon worden. Wel vreemd.
Bolderweg 72 A
8243RD Lelystad
Wie is Kwaliteitparket? Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten