Pluspunten
Snel, goede prijs
Pluspunten
Sneller levering
Pluspunten
Goedkoop , snelle levering, duidelijke site
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering. Goede spullen.
Pluspunten
Kwaliteit materiaal. Leveringstermijn.
VerbeterpuntenOpvolging bestelling online mogelijk maken / communicatie over status bestellingen. Iban bankrekening toevoegen zodat betalingen vanulit het buitenland mogelijk worden.
Pluspunten
Zeer snelle levertijd, en lage bezorgkosten.
Beloftes nakomen welke op het product staan. Alles volgens de beschrijving uitgevoerd maar de hele vloer is bedorven door dit product.
Pluspunten
makkelijk besteld snelle levering goedkoop in vergelijking met anderen
Verbeterpuntennog geen.
Pluspunten
Goede service, duidelijke uitleg en begeleiding, prima adviezen. Snelle Levering!!!!
VerbeterpuntenWanneer er persoonlijke adviezen zijn gegeven nabellen of deze goed hebben uitgepakt, dan is het helemaal rond en helemaal TOP!
Pluspunten
Snel reageren via internet
Pluspunten
Snel en accuraat
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Ruim assortiment
VerbeterpuntenZorgvuldigheid rondom tijdstip levering
Pluspunten
Snelle levertijd in combinatie met zeer scherpe prijs
VerbeterpuntenTot nu toe niets. Alles was goed geregeld!
ik ben zeer teleurgesteld in de staat van de bestelling. Ik heb hier eerder over gemaild. Drie bussen waren behoorlijk ingedeukt. In een winkel zou je deze waarschijnlijk uit het schap halen. Toch heb ik de volle prijs hier voor betaald. Geen reclame voor het bedrijf om op deze manier produkten in te pakken.
Met telniste afgesproken dat \'logistiek\' mij terug zou bellen omdat leverdag anders was dan vooraf afgesproken; is 3x ! niet gedaan. Uiteindelijk heel goed opgelost door persoonlijke inzet medewerker en bezorging op zaterdag (in Hoeven); chappeau. Vandaar de wat kritische / lage punten voor communicatie en nakomen afspraken
Bolderweg 72 A
8243RD Lelystad
Wie is Kwaliteitparket? Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten