perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede prijs en supersnelle levering!

Niets

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke site en informatie

?

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle afhandeling van bestellingen

klanten voorzien van de juiste informatie.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering, uitstekende producten

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede prijs, snelle service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Op de site stond het product als uitverkocht, maar het schets mijn verbazing dat er toch binnen een week geleverd werd. Grandoiis!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en product komt overeen zoals op website geplaatst.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijk website, goed prijsniveau, snelle verzending, keurige verzending in een passende doos. Milieubewust. Ga zo door.

weet ik niet

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel en heldere website / bestelprocedure

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Hele nette prijzen

Iets sneller leveren

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooi produkt.

Even een bericht geven als een produkt niet op voorraad is en de levering langer duurt

slechter dan verwacht

Pluspunten

Hele vriendelijke mensen!

Men zou meer aandachtmoeten hebben voor de actuele voorraad en hetgeen aangeboden wordt op internet. Heb twee keer plinten moeten bestellen omdat men er pas later achter kwam dat de eerste plinten niet in voorraad waren. Nu uiteindelijk andere plinten besteld en geleverd gekregen. Als tegemoetkoming voor de manco van de eerste levering zou ik kosteloos een bus plintenlijm geleverd krijgen bij de tweede levering, hetgeen ook niet gebeurd is. al met al heb ik 9 dagen moeten wachten op 14 plinten. Niet echt geweldig!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel en makkelijk.

tot nu toe geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

klantgerichte service want kon mijn bestelling nog telefonisch wijzigen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Klant vriendelijk en goede service: er was iets mis gegaan bij het verzenden, op zaterdag kwam iemand het speciaal bij ons thuis brengen. Geweldige service!!

Minder mailtjes

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit product en vriendelijk, deskundig advies toen ik belde voor informatie.

Geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goed product, snelle levering, duidelijke communicatie

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Klantgerichte hulp aan de telefoon + verwijzing naar website en snelle levering!!! Kortom: Bedrijf wat doet wat het zegt/beloofd aan de klant.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top bedrijf met top service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering goed verpakt en na ontvangst nog een paar keer gebeld en toen ben ik ook goed geholpen, top service mijn ervaring

Bolderweg 72 A

8243RD Lelystad

Over Kwaliteitparket.nl | Groothandel, Parketzaak & Webwinkel

Wie is Kwaliteitparket? Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten