perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit tegen uitstekende prijs

zeer slecht, onaanvaardbaar

Eens antwoord geven op een vraag zou u helpen. Ik heb nu de Woca olie waar ik een vraag over heb gesteld elders besteld. Een erg onpersoonlijk bedrijf! Naam en plaats bieden geen mogelijkheid iets in te vullen op dit formulier.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijke, behulpzame en meedenkende medewerkers (winkel en werkplaats) en naar mijn ook deskundig.

Kan er geen bedenken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goed aanbod/ goede cummunicatie

nog meer produkten

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Behoorlijk snelle afhandeling. Real time volgen van zending van route chauffeur.

Vervoerder Dynalogic werkt aan de hand van ingekochte tijd door kwaliteitparket.nl. Geen flexibiliteit in tijdsspan/periode/dag. Pas op de dag van levering weet je pas wanneer ze komen. Deze werkwijze is anno 1999 (lees vorige eeuw). Welkom in het nieuwe millennium. Advies: Je moet dus een vrije dag nemen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer snelle communicatie (snelste van 5 aangeschreven parketfirma's) Zeer snelle verzending Goede kwaliteit van producten Goede prijs

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding, mooi product

Wat duidelijkere communicatie richting de klant

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keurige afspraken en aflevering Vervangend artikel aangeboden tegen lagere prijs

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

mooi

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering prima bedrijf

n.v.t.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, netjes bezorgd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijk overzicht van de producten en snelle levering en niet duur

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

professioneel zakelijk correct snel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima producten, prima prijzen, prima levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede en snelle levering

nb

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Snelle levering; - Goeie prijs/ kwaliteit.

Het zou fijn zijn als je tijdens het bestellen een dag kan kiezen en specifiek de ochtend (voor 12:00), de middag (tussen 12:00 en 16:00) of de avond (16:00-20:00). Anders moet je van tevoren de hele dag vrij houden voor de levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

vriendelijke verkoper/adviseur, bakje koffie (!!!)

betere aanduiding van zowel de ligging ven het bedrijf zelf, als van de ingang ernaartoe .. duidelijke borden .. en op de website even vermelden dat de showroom op de 1e verdieping is

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer snelle levering. Geen verzendkosten. Product goed geprijst

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle afwikkeling bestelling, vrijdags bestelt net voor vijf uur en zaterdagmiddag om 14,00 uur had ik het laatste stukje vloer weer geolied

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle afhandeling bestelling Bezorgservice die precies aangeeft wanneer men komt en te volgen is op internet Nalevering van enkele items was (uiteindelijk) geen probleem, keurig verzorgd.

Levering was onbedoeld niet compleet. Het duurde wat lang en kostte enkele malen bellen om dat te corrigeren.

Bolderweg 72 A

8243RD Lelystad

Over Kwaliteitparket.nl | Groothandel, Parketzaak & Webwinkel

Wie is Kwaliteitparket? Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten