goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel geleverd, goed verpakt!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en nette reactie toen het product (ondervloer) kapot bleek te zijn door verzenden. Makkelijk te bestellen via internet. Goed telefonisch te berijken en vriendelijk.

Totaal omsluiting van verpakkingsmateriaal. Aangezien de bezorg diensten niet altijd zo netjes omgaan met paketjes.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs.

Geen verbeterpunten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

makkelijke en overzichtelijk web pagina

kan ik zo niet bedenken

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Producten zijn goed

Het was onmogelijk om online de bestelling op te volgen. De levering duurde langer dan beloofd was. Uiteindelijk moeten mailen om enige info te krijgen over de reeds betaalde producten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering Kwaliteits producten

Meer info over soorten vloeren. Het was voor mij als leek onduidelijk wat voor vloer ik nou heb en wat ik kon kiezen. Daarom maar producten besteld die voor alle vloeren geschikt zijn.

slechter dan verwacht

De plakband werd veelste laat na geleverd en geen bericht met wanneer dit precies zou komen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vrijdags besteld smaandags binnen super zeer nette afhandeling

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super goed bedrijf ondervloer besteld volgende dag in huis top!!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keurig geleverd . teruggebeld, nadat ik de bestelling had gestopt, dit doordat ik mij "verplicht" voelde omdat ik niet meer mocht stoppen

Verplichting uit het aankoopformulier halen. keuzemogelijkheden voor levering beperken en duidelijker opstellen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Goede prijs

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, vriendelijk personeel.

Plinten waren niet op kleur naar mijn smaak.

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kwaliteits produkten en een uitstekende service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supersnelle levering

De layout van de webshop kan overzichtelijker zodat het makkelijker wordt om het gehele assortiment te bekijken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede en snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en stipte levering. Gestuurde artiekelen voldoen aan verwachte kwaliteit Deze platen lieten zich erg goed verwerken en eenvoudig op de juiste maten te snijden

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle afwerking bestelling

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website

Bolderweg 72 A

8243RD Lelystad

Over Kwaliteitparket.nl | Groothandel, Parketzaak & Webwinkel

Wie is Kwaliteitparket? Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten