Pluspunten
Snelle en duidelijke levering. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goeie prijs en kwaliteit. Goed bereikbaar voor vragen etc. Grote voorraad.
Klantgerichtheid en reactie op mail/facebook
Pluspunten
Zeer snelle afhandeling en verzending van de bestelling !
Pluspunten
Snelle correcte afhandeling.
Verbeterpuntengeen
Het juiste pakket afleveren op het juiste adres.
Heb teveel betaald,ben benieuwd of ze dat nog terugstorten. Dan ben ik zeer tevreden.
Pluspunten
goed materiaal
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
5 sterren. Optimaal luisteren en meedenken met klant voor het zoeken van een oplpssing
VerbeterpuntenGoed je prijzen op de website controleren!
Pluspunten
Zeer snelle service, fijn via de mail te volgen zodat je niet de hele dag thuis moet blijven.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Scherpe prijs
VerbeterpuntenCommunicatie en afspraken nakomen.
Pluspunten
keurig op tijd en goed verpakt geleverd.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Gemotiveerd personeel, goede producten.
VerbeterpuntenLever datgene wat in de offerte staat. Oa. 2 mm ondervloer geleverd terwijl 3 mm in de offerte stond. Kleurstof stond in offerte, is in overleg niet geleverd maar is wel gefactureerd ( en betaald). Ook 3mm onder vloer is gefactureerd ipv geleverde 2 mm.
Pluspunten
alles verliep geweldig een pluim !!
Pluspunten
snel en goed
Pluspunten
Snelle levering, gemakkelijk te tracken. Duidelijke communicatie over de levering.
VerbeterpuntenNiet duidelijk wat ik moest selecteren voor de levering. Er staat "pakketje" maar dan denk ik aan een brievenbuspakketje.
Pluspunten
Pluspunten
keurige uitleg over een product en zeer snelle levering
Bolderweg 72 A
8243RD Lelystad
Wie is Kwaliteitparket? Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten