Prettig zadel, snel geleverd, perfecte customer service

Ik heb een Brooks B17 Titanium zadel besteld, en dit zadel kwam erg snel aan. Het zadel fietst voor mij zeer prettig, en het zal alleen nog maar beter worden. Ik merkte dat een van de klinknagels van het zadel iets verder geslagen moest worden. Na een snelle reactie van Brooks-Zadels mocht ik het zadel terugsturen of zelf lichtjes de klinknagel slaan. Ik koos voor het laatste, maar het verbaasde mij dat Brooks-Zadels direct al een vervanging aanbood! Super service.

niks op aan te merken

Zadel uitgezocht, betaald, en de volgende dag was ie er. Wat kan ik nog meer zeggen? Ze doen wat ze beloven. Prima ervaring

Had een moer nodig met Engelse draad voor mijn Brooks zadel. Kon het makkelijk vinden en had het snel in huis. Ik vond het wel een dure moer en had van mij ook gewoon met de post gemogen in een envelop ipv een grote doos.

uitstekend

uitstekend

Betrouwbaar en kwaliteit

Goed en correct

De bestelling is goed gegaan, zelfs na een mail verzoek voor een aanpassing. Alleen DPD deed niet wat ze aangaven. Kreeg nooit een mailtje dat het pakket bij het pick-uploaden punt was aangekomen. Na een dag of 3 maar eens gevraagd of het daar al was aangekomen en kreeg het antwoord al lang :(

Zoals het hoort.

Uitstekende en uitgebreide informatie op de website; bestelling geplaatst, tevens goedkoper , volgens website levertijd 1 tot 2 dagen, en op dag 2 netjes verpakt de bestelde artikelen ontvangen.

Snel en goed geholpen!

Klantenservice telefonisch goed bereikbaar en snel en correct geholpen

Snelle levering, en goede prijs, top!

Snelle levering, en goede prijs, top!

Prima website, duidelijke infomatie

Bestellen ging eenvoudig.

ziet er top uit

mooi zadel, ziet er strak uit, het oogt top. Nu nog uitproberen. Want daar gaat het om, n.l. hoe die voelt na 100 km. Jammer dat niet goed beschreven is hoe je het zadel moet behandelen, had beter gekund

Top zadel

Mijn 2e brooks zadel. Maakt fietsen een plezier.

DPD verzaakt levering

Pakket niet geleverd bij afleverpunt. Pakket gaat retour afzender.

Perfect levering en product

Alles is naar wens gerealiseerd

Zoals verwacht

Maar verpakking kon wel kleiner

Prima ervaring in alle opzichten.

Prima ervaring in alle opzichten.

Top kwaliteit, snel bezorgd

Heel mooi zadel van de bekende Brooks kwaliteit

Alles naar wens.

Alles oké

De levering ging onverwachts met post nl en niet koeriersdienst.

Mooi product en supersnel geleverd.

Mooie zadelhoes

Helaas week de maat van de rails van het zadel af van de artikel beschrijving

Heb nadat bleek dat de rails van het Zadel niet paste, na een telefoontje met Ratbikes, via hun contactformulier op verzoek met foto aan kunnen tonen dat de rails van de geleverde Brooks B17 titanium special niet overéén kwam met de artikel beschrijving. Heb het zadel met retour label van Ratbikes zoals vermeld in de instructies, de volgende dag teruggestuurd. Wacht nu ondanks dat er in de feedback mail geschreven was dat er een correct exemplaar toegestuurd zou worden, nu nog wel op dat al eerder betaalde zadel.

Snelle levering.

Ik had een boutje besteld en dat werd geleverd in een doos, waardoor er €6.95 verzendkosten berekend werd. Het had ook in een envelop gepast. Dit had de verzendkosten kunnen verlagen. Verder geen aanmerkingen. Snelle levering.

Zeer mooi spul maar niet voor mij

Het spijt me maar ik he alles retour gestuurd

Fijne webshop, goed bereikbaar en duidelijke communicatie

Eerst een foute B17 besteld waar we na 8km fietsen achter kwamen. Dit zou passen voor 60 graden zithoek volgens Brooks, de B67 is een veiliger keuze voor 90 tot 60 graden. Jammer dat ze die B17 helemaal niet retour willen, maar is van te voren aangeven. Nu beide een B67 en gisteren de eerste 60km gefietst na ze aan beide kanten een nacht in de Proofide te hebben gezet, qua inrijden eerste dag voldoende voor ons. Afstellen van de gewenste schuinte is even zoeken, maar zit eigenlijk zit het goed vanaf de eerste meters. Bedankt, gerne wieder.

Levering prima, info op site niet correct.

Vanwege de vaker voorkomende breuk van de spanbout van mijn Brooks B17 zadel twee nieuwe gekocht. Meteen maar een reserve. Nu had ik geluk dat de bout brak achter de moer, waardoor de bout nog bleef hangen en het zadel nog bruikbaar bleef tijdens de fietsvakantie, ondanks veel beweging op de punt. Anders had ik een probleem gehad, als de boot zoals bij anderen breekt tussen de kop van de boutjes en de moer. Zoals te lezen is op internet, hebben velen het probleem de bout gemonteerd te krijgen. Het zadel moet te ver opgerekt worden om de bout ertussen te krijgen en dat lukt niet. Ze hebben dan de bout die je volgens de omschrijving zou moeten hebben voor het herenzadel. Koop echter de bout die voor het dameszadel zou zijn. Op de foto’s is al te zien dat het gedeelte van de bout zonder draad bij de aanbevolen bout langer is dan bij het origineel. Na ontvangst van de bouten bleek dat de spanbouten zogenaamd voor het dameszadel gelijk zijn aan het origineel van het herenzadel. En deze valt zonder veel moeite te monteren, door bijvoorbeeld met een juiste maat steeksleutel ertussen als hefboom het zadel op te spannen om ruimte te creëren. En mijn zadel is niet eens opgerekt. Na montage van de nieuwe bout heb ik het zadel niet hoeven op te spannen. Vreemd dat blijkbaar alle sites de verkeerde informatie geven. Deze zal van Brooks afkomstig zijn en iedereen neemt dat over.

Dovenetelstraat 25

3053JD Rotterdam