Response from the business owner
Wij willen graag toelichten dat uw bestelling op de eerste werkdag na het plaatsen, op 7 juli, direct door ons is verzonden. Helaas heeft DPD bij deze zending vertraging opgelopen, waardoor uw pakket pas op 10 juli gereed lag bij het afhaalpunt. Wij hebben hiervoor inmiddels een klacht ingediend bij DPD, aangezien dit niet volgens de afgesproken levertijd is.
Uw e-mail van vrijdagmiddag 15:46 hebben wij op maandag – de eerstvolgende werkdag – beantwoord. Zoals vermeld zijn wij in het weekend gesloten.
Al onze pakketten worden aangetekend en verzekerd verzonden, en in de meeste gevallen verloopt levering binnen één werkdag. We begrijpen dat het erg frustrerend is wanneer dit niet gebeurt. We volgen onze logistieke partners nauwgezet en ondernemen actie wanneer afwijkingen optreden, zoals ook in uw geval.
Wat wij jammer vinden, is dat ondanks onze directe verzending en correcte afhandeling, onze service wordt beoordeeld met een rapportcijfer 2. Wij doen er alles aan om zaken op te lossen – ook als er elders in de keten iets misgaat – en vragen enig begrip voor de onderdelen die buiten onze directe controle liggen.