Prima volgens afspraak

Levering en product zoals verwacht

Prima levering

Overzichtelijke site en snel geleverd

Volgens afspraak geleverd

Keurig geleverd volgens afspraak.

Uitstekende service

Snelle levering.

Keurig, compleet en snel

Binnen 24 uur een nieuw zadel. Nu alleen nog ‘het inrijden’!

mooi zadel en snel geleverd

Het zadel werd snel geleverd. De verpakking was prima. Heb het zadel inmiddels gemonteerd en ga het nu "inrijden".

Snelle levering en nu al meerdere complimenten in ontvangst genomen over mijn zadel!

Duidelijke website en bestelling en levering verliep vlot.

Met bovenstaande tekst is alles gezegd. Wat wel beter zou kunnen is de verpakking. Het ging om stelbout voor een zadel die in een klein pakje geleverd werd. Het had ook in een envelop gekund voor de brievenbus.

correcte afhandeling vd bestelling

probleemloos besteld ,en snelle levering van zeer goed product

Goede zadel en snel geleverd.

Webwinkel heeft een overzichtelijke site, met veel keus. Bestelling ging gemakkelijk en zadel was snel geleverd. Zadel zit hard, maar hier moet ik even aan wennen.

Prima zadels en vlotte levering

We hebben twee vouw toerfietsen gekocht met eigenlijk ook prima zadels tot dat je toertochten gaat rijden. Na de nodige km stap je af met een houten kont pff je kunt de eerste stappen niet meer lopen. Dus twee prima Brooks zadels gekocht en het zadelpijn probleem is verholpen.

mooi frametas, snel geleverd

duidelijke website met goede foto's van producten en duidelijke omschrijvingen

Snelle en correcte servies, TOP!

Het zadel werd geleverd zoals beschreven en dit aan een zeer scherpe prijs. De levering was vlug en correct. Zeker aan te bevelen.

Wat afgesproken is, is ook uitgevoerd

Wel graag is de bevestiging van de bestelling erbij zetten of de bestelde artikelen op voorraad zijn.

Duidelijke website, vlotte, snelle levering.

Snelle service correcte prijs

Super fijn dat ik een losse brug kon bestellen voor men zadel.

Prima produkt en snelle levering.

De communicatie over de bestelling en levering verliep prima. Het gekochte produkt voldoet tot nu toe uitstekend.

Levert snel

Snelle levering van producten. Beetje verwarrend dat als je besteld bij Brooks-zadels.nl een bestel bevestiging krijgt van rat bikes maar vervolgens voor het maken van een review weer een mail krijgt onder de naam Brooks-zadels.nl.

Artikel goed verpakt en vlot verzonden en ontvangen.

Verliep vlot zoals in een winkel.

Dit is een aangename ervaring op alle vlak. Aanbieding, behandeling, verzending, opvolging, …

Top en echt een hele mooie stoere zadel

De levering was heel vlot en de verpakking is ook echt heel mooi net als het zadel echt top alles.

Bij opening van de verpakking bleek een proef verpakking Proofide zadelvet er niet bij te zitten. Toen ik belde kreeg ik een vriendelijke man aan de lijn die me direct toezegde een verpakking op te sturen. Uitstekende aftersales!

verschillend

mijn eerste B190 zadel geleverd met ringsleutel voor moeren de tweede bestelling van een B190 zonder toebehoren, even kijken een nu is de zadel uit de collectie mmh. evenaring hoe meer bouten en vereen op een Brooks zadel hoe meer onderhoud vraagt het zitvlak .

Op tijd en vriendelijk.

Snel en perfect!

De bestelling werd snel uitgevoerd en was zeer snel geleverd in perfecte toestand!

Dovenetelstraat 25

3053JD Rotterdam