Prima geregeld

Snel en goed geleverd

Het een prima zadel, wel een beetje hard

Goed en snel bezorgd

Zadel netjes verpakt en snel bezorgd. Geen verbeterpunten van mijn kant.

top zadel

voldoet aan de verwachtingen

Van bestellen tot afleveren, prima.

Bestelling op de site ging prima, betaling en bezorging prima.

Top!!!!

Gewoon klasse.

Doen wat je verwacht

Sympathiek

Heel sympathiek een kleine bestelling per post verzonden zonder kosten. Aardig.

Uitstekend zoals ik gewend ben

Onmiddellijke bezorging, duidelijke uitleg over e-mail over de procedure en factuur

Keurig geleverd wat ik heb besteld!

Super geholpen binnen 24 uur.

Ik werd nog gebeld om te controleren of ik geen dubbele bestelling geplaatst had, zeer attent. compliment.

Prima verlopen. Snelle levering.

Wel een probleem ondervonden met de zadelpen. Paste niet, heb wel een oplossing gevonden maar moet misschien toch nog op zoek naar een nieuwe zadelpen die goed past.

Prima prijs, snelle verzending

Goede productinformatie op de site. Prijsstelling zeer concurrerend. Ruim aanbod. Goede verzending.

Mooi en degelijk

Goed monteren is ee voorwaarde net als meteen invetten met name aan de onderkant. Dan geduld tot het zadel goed is ingezeten. Ik vind het prettig dat het zadeldek glad is want dan kun je makkelijker verzitten.

Super, op tijd en goed ingepakt.

Ik raad deze site aan.

Goede afhandeling

pfima snel en goede kwaliteit

goed prijs kwaliteit verhouding

Mooi authentiek product van hoge kwaliteit!! Snelle levering top!!

Heb een Van Moof S3 en wilde een mooi bruin zadel met bijpassende leder handvatten.

Prima zadel

Net pas een paar dagen in mijn bezit dus het moet nog ingefietst worden. Maar door eerdere ervaring met Brooks komt dat zeker wel goed. Snelle levering, prima verpakt en nog een paar extra gekleurde veters erbij om het zadel een beetje te pimpen.

Al twee keer besteld, goede prijs en snelle verzending

De spullen zijn goedkoper dan bij Brooks zelf. Bestellen en opsturen zonder problemen, duidelijk wat op voorraad is

Prima service!

Vlot geleverd. Product in goede staat. Veel plezier van.

Goede service en advies

Fijn zadel

Super SNEL

Het was even zoeken welk onderdeel we moesten hebben. Wat zijn er veel soorten. Maar uiteindelijk het juiste besteld en zeer snel in huis. Als we weer iets nodig hebben weten we waar we moeten zijn.

Dovenetelstraat 25

3053JD Rotterdam