Pakket nog niet ontvangen...

Ik kan nog weinig beoordelen, behalve dat ik nog niets ontvangen heb. Volgens de website van DPD is het pakket geleverd, maar ik ontving niets (ook geen "niet-thuis" briefje). Ik meldde dit reeds bij DPD en daar hoop ik snel antwoord te krijgen. Dit is dus geen oordeel over de kwaliteit van het product, waar ik nog steeds hoge verwachtingen van heb.

Snelle levering, voldoet aan de verwachtingen

Voldoet aan de verwachting! Vlotte levering

Mooi product. Snelle verzending. Niks op aan te merken.

perfecte service en levering

telefonisch contact gezocht met bedrijf, aardige medewerker gesproken die klantvriendelijk te werk gaat.

Prima winkel

Ga zo door.

Onvolledige informatie

Overzichtelijke website, snelle levering. Prima! Echter wel vervelend dat jullie bij een zadel niet vermelden dat er geen zadelstrop bij zit. Geef op z'n minst bij een zadel (naast het potje vet en plastic zadelhoes) de informatie welke zadelstrop je moet hebben... Dan is het voor een leek ook duidelijk en sta je niet achteraf met een zadel dat niet te monteren valt omdat je de juiste spullen niet blijkt te hebben.

Artikelen netjes geleverd! Prima kwaliteit.

Makkelijk besteld, snel geleverd.

Overzichtelijke website, eenvoudig in gebruik. Makkelijk besteld en snel geleverd.

bedrijf is 100% OK

Snel besteld, ging allemaal heel gemakkelijk! Wel jammer dat de transporteur DPD is. Dit bedrijf is trager dan POST NL. Ook was niet te zien waar het pakket was. Krijg veel zendingen van diverse bedrijven en DPD en GLS zijn meestal een dag later dan POST NL.

Snel, vlot en prima prijs

Goedkoopste Brooks zadel dat ik kon vinden en vlot geleverd.

Verwachting was hoger....

Ik heb na lang nadenken en zoeken eindelijk een écht Brooks zadel aangeschaft. Dat het in het begin geen prettig gevoel zou geven had ik meermaals gelezen, maar ik vertrouw erop dat dit na inrijden goed komt. Wat ik spijtig vind is dat de klinknagels op het zadel té ver uitsteken en héél scherp aanvoelen, dit is iets wat niet zal verbeteren door gebruik en waar menige broeken zullen op sneuvelen. Graag had ik hierover reactie willen krijgen met de mogelijkheid om te wisselen met eenzelfde zadel dat deze gebreken niet vertoond. Groeten, Erwin.

Prima telefonische uitleg en zadel werd snel geleverd

Vandaag besteld en morgen in huis

Snellere levering was niet mogelijk! Zadel it al op de fiets en.... het zit al als een vorst

Zadel werd snel geleverd

Al jarenlang gebruik ik een Brooks zadel. Zou niet anders meer willen Het B17 zadel is niet geveerd en tamelijk hard en glad. Kwestie van even wennen

Het juiste zadel snel in huis,met bijbestelde potje zadelvet.

Van bestelling tot levering een 10

Goeie service, prima adres

Op zoek naar een, uit eigen ervaring, uitstekend fietszadel, kwam ik bij Brooks-Zadels.nl terecht. Snelle service met schappelijke prijzen.

Vlot verlopen

Buiten gewoon keurige levering.

Goed ingepakte levering wat ik zeker niet van iedereen kan zeggen en juist bestelde.

Keurig op tijd geleverd, goed verpakt en tegen een mooie prijs. Alle lof voor RAT Bikes !!

Top Service.

Bestelling was de dag erna al geleverd. Retourneren ook Perfect,binnen de twee dagen centen terug op mijn rekening. Ik zal zeker hier terug onderdelen bestellen. Top

Zeer te vreden

Zeer correct vriendelijke en snelle afwikkeling.

Alles ging goed, zoals het hoort...

Bestellen was makkelijk, communicatie duidelijk en snel, en binnen een uur of 2 was het al onderweg.

Top snelle levering profi verpakking

Een prima ervaring

zoals het moet zijn

bestellen, betalen en leveren voilà

Dovenetelstraat 25

3053JD Rotterdam