Echt kwaliteitsproduct

Wordt keurig snel geleverd, ziet er fantastisch uit ook qua verpakking je ziet er aan alle kanten de kwaliteit aan af. Ik hoop er dan ook lang plezier van te hebben. Het valt me wel op dat een aantal derden er de hoofdprijs voor vraagt bedragen van ruim door de €200,00 zijn geen uitzondering terwijl je bij de originele leveranciers normale prijzen betaald.

Prima, netjes geleverd

Goede zadel. Even wennen maar dan is het prima.

Goed product en snelle service

Goede en snelle service. Zadel van goede kwaliteit. Brooks natuurlijk

Inmiddels 2 zadels ontvangen en gebruikt

Bijna perfect

Enige minpuntje is dat na het verzenden geen track en trace code doorgemaild werd. Voor de rest alles prima in orde.

Prachtig zadel voor een scherpe prijs!

Prachtig zadel voor een scherpe prijs, met een goede service en snelle verzending!

Gebroken bout

De kwaliteit van de spanbout 64mm BMP173 is ondermaats. Ineens aan de draad gebroken onder normale omstandigheden en zonder overgewicht. Blijkt vaker voor te komen ! Gelukkig is de dienstverleningvan RAt onberispelijk Met vriendelijke groeten

gemakkelijk bestellen, duidelijke informatie, snel geleverd

ik had een onderdeel nodig, dat vond ik snel op de duidelijke website, betaald, volgende dag in huis, voor mij hoeft er niets verbeterd te worden hoor

Helemaal prima!

Goed gevoel

Zadel besteld. Geleverd in goede verpakking. De reputatie van Brooks zadels roept hoge verwachtingen op. Dit zadel is voor mijn vrouw. Heb zelf al langer naar tevredenheid een Brooks.

precies wat ik nodig had en snel geleverd

precies wat ik nodig had en snel geleverd

Goede foto’s en beschrijving op de website en de volgende dag thuis bezorgd.

Past prima en goede levering

Heel erg goed

Ik heb besteld en kreeg mijn bestelling welliswaar niet op de afgesproen dag maar 2 dagen later omdat een artikel wat ik besteld had niet op voorraad was, toch zeer tevreden.

Correcte levering en service.

Het zadel werd correct geleverd. Tevreden over de service.

De verpakking verklapt een goede aankoop

De ervaring met mijn vorig Brooks zadel zijn nu al geëvenaard. Het zadel na binnenkomst direct gemonteerd en gaan fietsen. Zeer tevreden.

Snelle levering, duidelijke website

Snelle levering, duidelijke website

Twee zadels gekocht

Nu 1000km fietsen om ze in te rijden maar het bevalt nu al en het kleed de fietsen helemaal af.

Makkelijk besteld en snel bezorgd

Makkelijk besteld en snel bezorgd

Zeer goed en netjes op tijd geleverd

Bezorgbedrijf niet goed

De bel gaat, doos (reeds betaalde zadels) staat voor de deur. Bezorgbedrijf rijdt de straat al uit zonder enig contact; zelfs geen oogcontact. Dus ook geen controle of er open gedaan wordt. De aanbeveling hieronder gaat dan ook over het bezorgbedrijf.

afgeleverd op het uur dat er gezegd was

perfect

Mooi, degelijk goed zittend zadel

Een beter merk bestaat niet

heel goed

Goede prijs en snel verzonden, gewoon goed

Tegen een mooie prijs een elders duurder Brooks zadel gekocht en snel in huis ook. Niks te klagen, meer dan een pluim waard!

Dovenetelstraat 25

3053JD Rotterdam