erg goed

happy

Xx

prima tassen

Snel, mooi verpakt

En als je googelt op prijzen can Brooks producten zijn ze echt het meest gunstig geprijsd

Snelle levering voor scherpe prijs

Zeer tevreden, mooi zadel, geode prijs , snel geleverd. Fijn dat ze ook reserve onderdelen leveren

top

Snel geleverd, prachtige doos! Mooi product..erg blij :)

Top service en snel geleverd

Top service en snel geleverd. Voldoet aan alle verwachtingen zoals alle online aankopen zouden moeten zijn.

Brooks C67

Eindelijk een meesterlijk zadel. Zeer goede afhandeling van de winkel.

Na 1 dag is dat lastig

Het zadel is zwart

Prima koop

Mijn Brooks B17 zadel is correct geleverd voor een goede prijs. Prima koop.

De tas kwam binnen twee dagen aan in goede staat.

Super fijne tas en snel geleverd

Snel geleverd, top zadel

Perfecte service

Ik bestelde Brooks ergon lederen handvatten, snelle en correcte levering binnen 1 dag. Door de ergonomische vormgeving en de klemring kun je deze in de gewenste stand plaatsen. Vaak zijn lederen handvatten vast gelijmd en na verloop van tijd gaan deze verdraaien en/of verschuiven , maar met de ergon voorkom je dit. Kortom : ondanks de prijs, investering zeker waard en voor een concurrerende prijs.

Ik heb een tas besteld en ik ben erg blij mee. Super kwaliteit en snel geleverd.

Excellent saddle

After initial delivery problems which were the fault of DHL, customer service solved the problem in no time. The saddle was easy to fit and is really comfy and at the same time firm. Much better than the original which comes with a Vanmoof S3. Also looks much better. Looking forward to many km on this saddle

Mooie product van goede, milieuvriendelijke, kwaliteit

Mooie tas gekregen, geleverd op tijd en netjes verpakt. Blij mee, ook dat deze is gemaakt van gerecycled materiaal. Hoop er veel plezier mee te krijgen.

perfect

alles als afgesproken, zoals het hoort !

Perfecte en snelle levering

Product is prima, opmerking over levering.

Mijn bestelling diende geleverd worden aan een afhaalpunt. Ik had gelezen dat als ik een account aanmaakte, dat ik de bestelling kon volgen. De status op die pagina sprong al vrij snel op voltooid, maar daar ben ik niet veel mee. Uiteindelijk heb ik een mail ontvangen dat het pakketje is afgeleverd aan het afhaalpunt (een dag te vroeg, want het afhaalpunt was toe op die dag, in werkelijkheid was het pas de dag erop na de middag aan het afhaalpunt afgeleverd). Nu, ik wist niet dat ik die mail ging ontvangen en het was zeer vervelend om niet te weten wanneer ik naar het afhaalpunt kon gaan om het pakketje op te halen. Ik was al 3 keer voor niets naar het afhaalpunt gegaan. Dit is misschien niet iets dat gemakkelijk te verbeteren is voor jullie, maar dit was mijn ervaring en ik laat het hier ter info achter.

perfecte service

zeer snelle levering

zeer snel geleverd

Prima. Snelle levering.

Mijn linkerveer was kappot. Kon op de website echter geen linkerveer vinden. Dus maar een rechterveer besteld en die paste er ook onder.

Dovenetelstraat 25

3053JD Rotterdam