Zeer goed,kan niet beter.

Zeer goed en snel.

Ze doen wat ze beloven

Snelle levering, prima service, scherpe prijsstelling.

Supersnelle levering.

Als de garantie net zo goed is als de supersnelle levering, kan ik RAD BIKE aanbevelen.

Prima bedrijf !

Goed bedrijf, goede site, snel verstuurd.

Good service. Great saddle

Ordered on Monday and saddle was delivered on Tuesday! Excellent service. A beautiful leather saddle. Looks great on my 34 year old Koga. It’s comfortable from the start, and will become more so with age.

Kwaliteit !

Alles perfect. Vlot geleverd. Kwaliteit zoals verwacht van een Brooks zadel. Verwacht er lang plezier van te hebben. Hartelijk dank.

Overzichtelijk productoverzicht en snelle levering.

's Middags besteld, twee dagen later in huis en dat voor een paar zadelonderdelen, van Brooks, dat dan weer wel. :)

goede en snelle service

goede en snelle service .

Goede snelle levering tegen scherpe prijs

De bestelling verliep uitstekend

Ik kocht bij deze firma vanwege de goede kwaliteit / prijs verhouding

Vlotte levering!

Vlotte levering en correcte prijs.

Deskundig en klantvriendelijk.

Goed advies gekregen. Illustratieve filmpjes op de site. De volgende dag in huis. Hoewel ik aan een snelle levering niet zwaar til.

GEWELDIG PRODUCT EN SUPER SNELLE LEVERING

Mooi product met zorg verpakt en verzonden

Goed assortiment, goede voorraad, goede prijs en snelle levering

Ik zocht een zwart Brooks B67 zadel. Bij veel webwinkels niet meer op voorraad maar bij Brooks-Zadels gelukkig nog wel en ook nog eens tegen een scherpe prijs. In mijn geval minder belangrijk maar de levering was binnen 24 uur.

Prima levering

Snel en tegen goeie prijs

Prima.

Prachtig zadel, super snelle levering en de beste prijs

Super tevreden over mijn bestelling bij Brooks-zadels.nl Levering binnen 24 uur en netjes verpakt. Na enige bestudering op de website mijn gewenste zadel gevonden. Bovendien bleek achteraf Brooks-zadels.nl ook nog de beste prijs te hebben. Ik hoop op vakantie lekker van mijn nieuwe zadel te genieten.

Redelijk, volgende keer beter.

Alles is geleverd; het had wat zorgvuldiger mogen verpakt worden, want de zending kwam tamelijk gehavend aan. Hier en daar kreuken en deuken!

Perfecte levering

Duidelijke website om een passende keuze te maken. Geleverd volgens afspraken. Ben erg blij met mijn Brooks zadel.

Goede kwaliteit met een snelle levering!

goede service bij aantrekkelijke prijs

Bout voor brooks hangveren zadel in den haag niet te krijgen, maar wel bijBrookszadels.com, zo gepiept

Perfect zadel, gunstige prijs

Perfect zadel, gunstige prijs, snel bezorgd, duidelijke beschrijving.

Dovenetelstraat 25

3053JD Rotterdam