Pluspunten
Goede, duidelijke site,
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
brooks zadels worden nogal vaak gestolen van de fiets.Om de diefstal te belemmeren heb ik met een klein kabelslot het zadel en het frame verbonden. En nu maar hopen dat het zadel blijft zitten!
Wij onderschrijven niet uw stelling dat Brooks zadels veel worden gestolen. Die feedback ontvangen wij niet van onze klanten.
Pluspunten
supersnelle service..prima prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
Doet wat het beloofd.
VerbeterpuntenGeen idee. eerste keer dat ik iets bestel
Pluspunten
Mijn bestelling super snel afgeleverd. Perfect!
Pluspunten
Eerste keer dat ik bij brooks-zadels.nl/ratbikes heb besteld. Binnen een half uur na de bestelling een verzendbevestiging. Later die dag een track&trace-code en het product de volgende dag binnen. Ik ben erg tevreden!
aLS JE EEN ZADEL STUURT MAG VOOR DAT GELD HET VERBINDINGSSTUK NAAR DE ZADELSTANG ER BEST BIJ ZITTEN. nU MOEST IK DAARVOOR TERUG NAAR MIJN FIETSREPARATEUR. iN IEDER GEVAL VRAGEN OP DE WEBSITE.
U heeft bij ons een Brooks Flyer besteld. Als u een kaars zadelpen heeft zoals ik opmaak uit uw recensie dan dient u de strop over te zetten. Een zadelstrop is niet een standaard onderdeel bij een zadel en wordt in de regel niet bij zadels meegeleverd. Een zadelstrop is een losstaand artikel wat dan ook over te zetten is vanaf het huidige zadel of optioneel los bestelbaar is. Uw onvoldoende voor prijs kunnen wij niet plaatsen. Internet geeft transparante prijzen net als onze website en wij hanteren scherpe prijzen.