Goede wijn behoeft geen krans.

Het is te merken dat Rolls-Royce en Brooks uit hetzelfde land komen. Vooroorlogse service en kwaliteit, het bestaat nog.

Spraakeloos

Op tijd ,keurig verpakt en niet de duurste.

Prompte bezorging en goede communicatie

Ondanks dat er 1 onderdeel niet bij was een goede score vanwege een prompte reactie en afhandeling.

Betrof bestelling van een Brooks B17 Carved / Imperial Beschikbaarheid, informatie over voortgang van de levering en snelheid prima!

Zeer professioneel

Top zadel ,en snel geleverd

Zeer tevreden, product zoals omschreven en snelle levering.

Bestellen ging makkelijk. Product zoals omschreven. Werd op de hoogte gehouden van verzending. Netjes verpakt. Snelle levering.

prima servcie

duidelijke website, vlot besteld en snel geleverd in degelijke verpakking, een aanrader

Makkelijk te bestellen, fijne en heldere bevestigings mails en snelle levering. Producten zijn top!

Perfect geregeld tegen een goede prijs

Goed en snel wel hoge verz.kosten

super snel en goed

super goed

Keurige levering

Keurige snelle levering, zaal onderhouds vet geeft inderdaad een merkbaar resultaat aan het zadel. Veel mooier en ook weerbaarder tegen slijtage en vocht.

Snelle een soepele levering

Prima zadel, een dikke 8.

Duidelijke website, mooi product ben er erg blij mee.

Prima deskundig geholpen

Engelse handleiding niet helemaal duidelijk wat betreft de montage op de zadelpen. Na een telefoontje alsnog goede toelichting gekregen.

snelle correcte levering

Snelle correcte levering; de bestelde onderdelen pasten goed en nu fiets ik weer fijn

Besteld en een dag later de bestelling opgehaald.

Besteld en een dag later de bestelling opgehaald.

Goede aftersales

Mijn zadel bleek scheef te staan. Na contact met de verkoper retourlabel gekregen en geld terug. Netjes opgelost.

Perfect zadel alleen jammer dat de veren set zo snel kapot ging. Na 3 jaar waren de veren aan beide zijden gebroken......jammer. Gelukkig kun je deze redelijk eenvoudig vernieuwen , maar toch van zo'n duur verwacht je toch beter.

super

veel keuze en voorraad

ok

tof

Snel geleverd geen probleem

En snelle levering!

Duidelijke website

Een overzichtelijke website waar hoe wordt uitgelegd waarvoor ieder zadel gebruikt kan worden.

Prima geleverd

Producten zijn prima geleverd. Zadelhoesje is van goede kwaliteit - heel blij mee. Het zadelvet moet ik nog gebruiken, maar ga ervan uit dat dit goed spul is.

Dovenetelstraat 25

3053JD Rotterdam