Pluspunten
Correcte levering, goede bereikbaarheid en "what you see is what you get".
VerbeterpuntenHet viscolont dat ik heb gekocht is alles behalve waterproof (had wel vermeld mogen worden). Dit stond overigens ook niet in de omschrijving, dus had ik het misschien ook niet mogen verwachten. De elektrische ontstekers deden het fenomenaal!
Pluspunten
Goede kwaliteit van het product.
VerbeterpuntenWel werd er gecommuniceerd dat het product na 1 dag geleverd zou worden. In werkelijkheid waren dit er 3 of 4. Dit zal waarschijnlijk zo zijn ivm de feestdagen. Verder geen op of aanmerkingen!
Pluspunten
Mooi en netjes mijn 2,5mm lont binnen gekregen. Ziet er goed uit en werkt ook super!
VerbeterpuntenVolgende dag binnen service zou nog beter zijn..
Pluspunten
snel geleverd
Verbeterpuntener was 10 meter besteld maar het werd niet aan een stuk geleverd. het bleken 4 stukken van 2.50 meter te zijn, waarvan een stuk aan elkaar geknoopt was en daardoor was het onbruikbaar
Pluspunten
Snelle levering, geen gezeur o.i.d.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle levering en goede producten
VerbeterpuntenMailcontact verbeteren
Pluspunten
hij deed het goed wat ie moest doen
VerbeterpuntenLater de beoordeling moet hem nog testen
Pluspunten
Zeer snelle levering, vrijdagmiddag besteld en zaterdagochtend al in huis!
Pluspunten
Snelle levering, overzichtelijke site.
Pluspunten
Vlotte levering en snel antwoord via mail/whatsapp. Top!
VerbeterpuntenMeer eenheden per artikel
Prof Dr Bakkerlaan 14