Pluspunten
Snel geleverd, netjes verpakt en goed communicatie.
VerbeterpuntenNone.
Pluspunten
Super!!!! U weet waar u over praat en aanbied. Prijs/kwal is goed, en levering is snel zoals u vermeld hebt.
Pluspunten
Snelle levering,goede prijzen!
kom niet op de web site van jullie
Pluspunten
goede prijs voor erg mooie producten
Pluspunten
Ik kon telefonisch contact opnemen. ruime afhaaltijden, goede gozer.
VerbeterpuntenGa zo door!!!
Pluspunten
Snelle levering, mooi assortiment.
VerbeterpuntenUitleg bij produkten kunnen beter.
Pluspunten
Discreet verstuurd
Pluspunten
Je hebt je spullen snel in huis. En wordt goed op de hoogte gehouden over je product.
Pluspunten
er is telefonisch contact mogelijk
Pluspunten
Hartstikke bedankt voor de snelle levering. De prijzen waren niet hoog, en de producten van een goede kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen, zeer tevreden
Pluspunten
Eigenlijk alles goed jullie reageren gelijk en ook telefonisch
Verbeterpunten1a2 dagen zou het duren bij ons het 1 hele week niemand wist iets dat kan beter
Helaas moest je inderdaad wat langer wachten op je pakket als verwacht, maar dat lag zoals je zelf weet en hebt gezien niet aan mij (ik had het binnen een dag verzonden) maar dat kwam doordat PostNL een fout heeft gemaakt door het pakket als vracht te behandelen. Mijn snelheid was dus goed alleen ben ik afhankelijk van PostNL voor de bezorging.
Pluspunten
Zeer goede service en snelle levering
Beter lont
Pluspunten
Snelle levering , wat besteld is, is ook geleverd ( geen nalevering of dat het niet op voorraad was ) geen zogenaamde achteraf bijkomende kosten .
Verbeterpunten??
Prof Dr Bakkerlaan 14