goede service

goede service

goed bedrijf, snelle levering

Snelle levering. Makkelijk contact. Goed prijs kwaliteit.

Snelle levering en goede ondersteuning bij vragen over het geleverde.

Zie boven.

Geweldig geholpen!

Ik ben door New Line Licht en geluid geweldig geholpen en alle spullen zijn netjes en op tijd geleverd! Voor herhaling vatbaar.

Speciaal onderdeel gewoon op voorraad.

Vriendelijk en snel geholpen. Bestelling kan gelijk opgehaald worden als deze Op voorraad is. Goeie service. Tnx.

Snelle levering en goede producten

Zeer vlotte levering en een ruime keuze in producten

Enorm robuust verpakt.

Werkt perfect. Lekker gevoel bij alle schuiven en goede directe drumpads. Zeker zijn geld waard!!!

Een top webshop !

Al jaren een vertrouwde webshop.

Spullen mooi op tijd geleverd!

2 keer besteld en tevreden. Ook goed geholpen toen ik eens een defecte crossfader had. Goed advies gehad en onderdeel werd speciaal op de webshop toegevoegd.

goed geregeld

zeer goed internetschop

Goede communicatie

Een snelle en goede communicatie. Bovendien scherpe prijzen en snel geleverd.

Goed produkt goede prijs

Zeker om terug te kopen bij U .

Goed en voordelig product snelle levering

Ik heb een led decibelmeter besteld. Deze werd de volgende dag geleverd. De dB balk werkt tot op heden naar wens!

Een vlotte en snelle wisselwerking van offerte tot aankoop. Chapeau!!!

Een vlotte en snelle wisselwerking van offerte tot aankoop. Chapeau!!!

Uitstekenf

Goed verpakt, geleverd op verwachtte tijd

Top geleverd en goede producten

Service bij NewLine is altijd toch net een streepje meer!

snel en goed

geen opmerkingen.

Fijne webwinkel

Fijne webwinkel

Top bedrijf en eigenaar

Moest een aantal onderdelen bestellen en niet alles was op voorraad. De beste man gebeld en binnen 10 minuten alles geregeld en heel snel ontvangen. Tevens de betaling ging met goeie afspraak erg soepel.

Artikel snel en in goede orde ontvangen

top

goed.

Snel geleverd, en de juiste producten. Top

Heel goed zuiver professioneel

correct zuiver snel goed

Correct en snelle levering conform afspraak nette reactie tijd op tel/mail verkeer!

Top. Service.

Voor technische informatie wordt je altijd super geholpen, denken goed met je mee en komen altijd met een goede oplossing. Vriendelijke mensen, en het is helemaal super dat je de bestelling soms nog dezelfde dag kan ophalen.

Kanaalweg 100

8861KJ Harlingen

Over New Line licht en geluid

Je kunt bij New Line licht en geluid terecht voor een licht- en geluidsinstallatie van vrijwel alle merken. Zo ben je bij ons aan het juiste adres voor goede en betaalbare apparatuur voor DJ's, Drive-in Shows, Buurthuizen, Café's en Discotheken. Naast het feit dat wij een uitgebreide voorraad hebben (eigen magazijnen) maakt onze kwaliteitscontrole onze service écht uniek. Er is immers niets vervelender dan een product te ontvangen dat beschadigd, incompleet of zelfs defect is (hoe goed het daarna ook opgelost wordt). Voorkomen is beter dan genezen!