Prima spullen

Kreeg wat ik bestelde. Vervangende onderdelen mengpaneel. Paste perfect en werkt perfect.

Dik in orde!

Dik in orde

Snel antwoord, snel en probleemloos geleverd

alles is vlot verlopen en het artikel is van goede kwaliteit

Een top ervaring: prima prijzen, goede communicatie en een snelle levering.

Een fijne ervaring. Ga zo door !

wat je besteld wordt geleverd

website is duidelijk en compleet wat vertrouwen geeft als je een bestelling plaatst

Super service met gelukkig nog wat humor

Ik had 1 x jb systems een cob-4bar en een led-con 2 gekocht. En vroeg of er nog een korting mogelijk was. Helaas ging dit niet alleen bij aanschaf van twee cob-4. Dat werdt door mijn directie (me vrouw) niet goedgekeurd. Dit dan ook gemaild naar new line en zij begrepen het probleem Als compensatie / service gaven ze er gratis een DMX kabel van 10 meter bij..... Super

Snel geregeld. Goed advies. Geduldig al mijn mailtjes beantwoord.

De heer Andre Huisman heeft mij duidelijk geadviseerd betreffende het instellen van de noodzakelijke geluidskaart voor het werken met de software voor het digitaliseren van mijn LP’s, alsmede het instellen van de ingang voor het opnemen en kiezen van de luidsprekers. Dat had ik zelf zeer waarschijnlijk niet uitgevonden.

Helemaal top

Gewoon zo houden

Prima en snel geregeld voor de zaterdag

Probleemloos

Zeer snelle levering

Levering binnen 2 dagen

volgende dag geleverd, thanx

Lekker snel

New Line doet wat het belooft.

Goed.

Gewoon top

Prima service Onderdelen snel verstuurd En tips gehad om de reparatie van een movinghead te kunnen voltooien Ok kom hier zeker weer voor te bestellen!!

goed advies en service

goed advies vriendelijk en goede service tevens goede order verwerking. alle lof

Prima, snelle levering

Alles naar verwachting

Snelle levering goed verpakt top

Gewoon goed

Service waar je blij van wordt.

geen gedoe, goed contact en er wordt meegedacht. Snelle reactie op mails!

Duidelijk overzicht en snel geleverd

Als je snel wat nodig hebt dan zie je duidelijk hoeveel er op voorraad zijn. Bestel je te veel krijg je een melding dat het later geleverd word. En het is gewoon de volgende dag in huis. TOP!

volgens het boekje

Correcte levering, goede keuze

goede service voor zakelijke klanten

Verkeer product besteld, en binnen 2 werkdagen had ik het juist alsnog geleverd gekregen.

Top Bedrijf

Denkt altijd mee!!!

Snelle en goede levering. Producten zijn top!

Gewoon goed

Vrij vlotte communicatie en denkt probleemoplossend!

Na een bestelling van een foute maat van trussbruggen heb ik opnieuw contact opgenomen met New Line. Ze hebben direct gezegd dat ze de bestelling willen aanpassen en waren duidelijk over de terugbetaling van kosten!

Kanaalweg 100

8861KJ Harlingen

Over New Line licht en geluid

Je kunt bij New Line licht en geluid terecht voor een licht- en geluidsinstallatie van vrijwel alle merken. Zo ben je bij ons aan het juiste adres voor goede en betaalbare apparatuur voor DJ's, Drive-in Shows, Buurthuizen, Café's en Discotheken. Naast het feit dat wij een uitgebreide voorraad hebben (eigen magazijnen) maakt onze kwaliteitscontrole onze service écht uniek. Er is immers niets vervelender dan een product te ontvangen dat beschadigd, incompleet of zelfs defect is (hoe goed het daarna ook opgelost wordt). Voorkomen is beter dan genezen!