Vriendelijk en ter zake kundig

New Line licht en geluid biedt naast een ruime keuze aan producten tegen een goede prijs, ter zake kundig en vriendelijk advies. Aanrader!

Zeer vlotte afhandeling

Mijn bestelling werd zeer snel geleverd. Top!

Mega versterker

Netjes geleverd binnen de verwachte termijn en een mega super versterker, daar komt zo'n mooi geluid uit daar geniet ik elke dag van in mijn homestudio en de buren ook.

helemaal top

Artikel was overal uitverkocht behalve bij New Line licht en geluid. Correcte afhandeling en snelle levering van mijn order.

Snelle levering Goede prijs

Ook wat minder gangbare producten en onderdelen kan je hier gewoon bestellen. Duidelijk geldt hier liefde voor het vak!

Helemaal top!

Super service!

perfect

proactief , supersnel en oplossend

kwaliteit

Snel en goed geleverd, helemaal top.

Goede service en de bestelling snel geleverd

Perfecte service

Ik heb al vaak bij Newe Line besteld en het is altijd 100% goed gegaan. Afspraken (zoals levertijden) worden nagekomen en dat vind ik belangrijker dan de laatste 2 euro voordeel. Maar evengoed is New Line vaak nog de goedkoopste ook.

Ik ben tevreden

ik ben tevreden

Prima geregeld

Prima ervaring, artikel keurig verpakt en op tijd geleverd.

Gexeldig

Veel info via email gekregen Alles Zeer snel en vlot geleverd Super content

goede sevice

goede sevice

Behulpzaam

Vraag, antwoord, en afspraken worden nagekomen

Prima service en de materialen zijn van goede kwaliteit.

Zeer positief!

Snelle levering, snelle & duidelijke communicatie.

Een prima webshop voor pro AV apparatuur. Snelle levering en altijd vriendelijk antwoord per mail op gestelde vragen. Assortiment, prijs, voorraad en advies zijn dik in orde!

Erg goede service

André reageert zeer snel en goed op vragen. De bestelde waren zijn netjes de dag erna geleverd, goed verpakt en alles is duidelijk omschreven.

Prima service, vlotte levering

Bestelling werd vlot geleverd en het aanbod is overzichtelijk op de site geëtaleerd.

Snel en zakelijk

Snel, deskundig en goede prijzen.

Je wordt altijd goed geholpen als je een vraag hebt. Prima service bij defect. Helaas hebben ze niet alle merken in huis, anders zou ik hier alles bestellen.

Zeer goede prijs bij het aankopen van de Reloop RP 7000. Service is zeer goed en de levering kwam iets later aan als beloofd, maar dit vind ik geen probleem. Aanrader!

Perfecte, snelle & correcte service.

Heel tevreden met mijn bestelling en de snelheid waarmee ze (in België) geleverd werd.

Kanaalweg 100

8861KJ Harlingen

Over New Line licht en geluid

Je kunt bij New Line licht en geluid terecht voor een licht- en geluidsinstallatie van vrijwel alle merken. Zo ben je bij ons aan het juiste adres voor goede en betaalbare apparatuur voor DJ's, Drive-in Shows, Buurthuizen, Café's en Discotheken. Naast het feit dat wij een uitgebreide voorraad hebben (eigen magazijnen) maakt onze kwaliteitscontrole onze service écht uniek. Er is immers niets vervelender dan een product te ontvangen dat beschadigd, incompleet of zelfs defect is (hoe goed het daarna ook opgelost wordt). Voorkomen is beter dan genezen!