Vriendelijke ontvangst en uitleg heel goed. Communicatie over vervolg en aflevering prima. Bezorging heel goed. We slapen inmiddels heerlijk op de nieuwe caravanmatrassen We hebben deze enquête al eerder ingevuld, wellicht niet goed verzonden. Dus bij deze nog een keer.

Goed geholpen en afspraak nagekomen

Een tevreden klant.

Ik ben zeer tevreden over de (Pocketveringsmatras) "NASA SUPER COMFORT" die ik gekocht heb. Goede kwaliteit mag een prijs hebben, en dat is op deze matras zeer zeker van toepassing. Snel geleverd met duidelijke communicatie van de vervoerder.

ligt heerlijk

perfecte ligging

Snelle levering goed product

Wiegmatras op maat besteld. Goed geholpen aan de telefoon met vragen over opmeten van de maten. Enige minpuntje was dat daarbij door verschillende medewerkers verschillend advies werd gegeven. Maar al met al top!

Uitstekend product, zeer goede service

Heb recent een nieuwe topper aangeschaft. Had voor aanschaf aantal vragen die zeer snel werden beantwoord. Communicatie tot aan de levering zeer duidelijk. En de topper ligt heerlijk, is zeker zijn prijs waard.

Fijne samenwerking!

Goed mail contact met elkaar. Malletje opgestuurd en aantal werkdagen later het matras mogen ontvangen voor de wieg en het zit perfect! Nogmaals bedankt!

er is meer dan op de website wordt aangeboden!

Ik kon op de website de maat die ik zocht van een topper niet vinden. Even gebeld en men kon het heel snel leveren door de eigen fabriek. Binnen een week een topper van een niet reguliere maat, aan huis afgeleverd. Een verrijking van het bed.

Prachtig wiegmatrasje

Mooie en duidelijke website, goeie service en prachtig matrasje. Van zo natuurlijk mogelijke materialen.

Uitstekend product

Erg blij met het product. Ideaal dat het precies op je eigen gewenste maat bestelbaar is. Kwaliteit is super, snelle levering ook. Erg blij mee! Bedankt.

Voor de tweede keer een topper op maat besteld voor de caravan. Slaap er super op.

Mooie matras, snelle levering. Prima prijs/kwaliteit

Na opgave van de afmetingen kwam er al snel een offert. Levertijd is kort, met mooie afwerking. Prima product met sterke prijs/kwaliteit verhouding. A

We hebben een orgineel talalay latex topper met cotton hoes 160x200cm gekocht. Kregen goed advies. Wel even wennen, dus niet meteen fantastische geslapen, maar dit gaat steeds beter. Mijn man is wat zwaarder en moet wat steeds wennen, maar liggen er nog maar anderhalve week op. Het is zacht, maar veerkrachtig en nu geen pijn bij de heupen. Ook is mijn zijligging verbeterd. Dus zeker de moeite waard, want het is geen goedkope topper.

Uitstekende service

Na een misverstand over de mal en mijn bestelling kreeg ik een niet passend matrasje voor een wieg geleverd. Na een telefoontje keurig opgelost. Matrasje retour gestuurd en al binnen een paar dagen was er een nieuw matrasje geleverd. Super service. Matrasje is van goede kwaliteit en een mooie afneembare tijk. Zeer tevreden!

Ben over mijn keuze voor Pantera XL medium matras met top zachte hoes, na 2 nachten uitproberen- al zeer tevreden. Slaap nu als een roosje! Fantastisch om 100 dagen op proef erop te mogen slapen. Geeft alle vertrouwen op geslaagde en gezond slaapcomfort aankoop. Ik heb er ook al een mooi gedicht over geschreven met waardering voor ' mijn lieve Pantera Partner voor mijn heerlijke nachten'

Geweldig!

Vriendelijke en deskundige voorlichting gehad.

Lekker zacht topdekmatras

Goede communicatie. Vlotte levering.

alles ok prima in orde

bediening prima , het bestelde was eerder klaar dan verwacht

Super snelle service. Binnen een week was ons wiegmatras klaar. Ook de prijs viel mij 100% mee. Top bedrijf

No nonsens, prima bedrijf.

Duidelijk advies en de mogelijkheid om verschillende matrassen uit te proberen. Na de overeenkomst was het matras binnen 2 weken klaar. Precies op maat, met beschermende hoes en ventilerende ondermat.

Na overleg een prima resultaat

Vriendelijk geholpen aan telefoon. Goede communicatie over het verzenden en maken van het matras. Snelle levering.

Makkelijk en super geholpen.

Makkelijke en duidelijke site. Prima matras.

Goede pasform van op maat gemaakt bed voor onze boot.

Slaapt en ligt uitstekend

Dit is onze tweede topmatras van jullie. De eerste was na 4 jaar nog prima, maar is naar het logeerbed verhuisd. Allebei de matrassen liggen fantastisch en bieden veel comfort. Aflevering was prima en de maat was volgens opgegeven maten. M.a.w. zeer tevreden met product.

Over Matras Factory

Wij maken matrassen en leveren deze kwaliteits-matrassen rechtstreeks aan u als consument. Doordat wij rechtstreeks aan aan u kunnen leveren, zijn wij goedkoper dan andere partijen. Echter is de prijs niet onze grootste kernwaarde; Kwaliteit en een eerlijk product staat bij ons voorop!