goed geholpen en snelle levering

Goed geholpen in de winkel, matras binnen 2 weken geleverd, keurig op maat gemaakt voor onze caravan

Prima kwaliteit en snelle levering!

Voor een 75 jaar oud familie-wiegje nieuw matrasje laten maken. Binnen een week geleverd. Heel blij met het resultaat!

5-sterren ervaring

Wij zijn zeer tevreden met onze bootmatrassen op maat van Matras Factory Heerenveen. Attente snelle hartelijke service hebben wij ontvangen vanaf de eerste email voor een offerte-aanvraag tot aan ons bezoek in de showroom te Heerenveen voor het bespreken en uitkiezen van onze matrassen. Wij kregen de matrassen sneller dan verwacht, en keurig netjes bezorgd bij ons. Zorgvuldig ingepakt en de matrassen zien er werkelijk prachtig uit. De bootkussens op maat gaan wij ook hier bestellen. Kortom zijn wij blij en aangenaam verrast. Matras Factory Heerenveen is een erg professioneel bedrijf. Een aanrader dus.

Zeer prettig en vakkundig geholpen

Vlak voor hemelsvaart de nieuwe op maat gemaakte franse matrassen ontvangen voor de caravan , slapen echt goed, top bedrijf en goede informatie gekregen

Doen wat ze zeggen

Matras Factory is een prima zaak voor je een nieuwe matras. Allereerst is hun website zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Daarnaast is ook de persoonlijke ontvangst en voorlichting in de winkel/zaak zelf uitstekend. Geen poeha, gewoon doen wat we zeggen. Kortom, een prettig en uitstekend bedrijf om zaken mee te doen.

Wij zijn erg tevreden over de service van de Matras Factory

Goede voorlichting plus een vlotte levering.

Mijn matras in de camper had een aparte vorm maar dat was geen probleem. Super ingemeten en gemaakt

Super snel geleverd complimenten.

Eenvoudig, snel, goede prijs

Even langs gereden in Heerenveen om proef te liggen. Duidelijke uitleg en hulp. Besteld en 1,5 week later in huis. Goed geregeld!

Oude gegevens waren bewaard gebleven

Nieuwe matrassen gekocht voor onze tweede camper. De gegevens van de vorige camper matrassen waren nog bekend dus we konden meteen de juiste keuze maken. Mooie kwaliteit en we slapen weer goed.

Klasse van een firma met verstand van zaken

Goed geholpen in de winkel en prima afhandeling.

Prima matrassen

Twee matrassen op maat laten maken voor de camper. Uitgebreid kunnen testen uit verschillende soorten, van zacht tot hard. Uitleg over campermatrassen was prima. Na een week londense ze ophalen.

Prima natuur latex matras

Goed contact en advies. Matras nu een paar weken op geslapen en bevalt goed.

Correct en snel

Voor nieuwe matrassen in de camper langs geweest. Vriendelijke verkoper en met een week hadden we nieuwe matrassen op maat. Super

Uitstekende service en snelle levering

Matras Factory geeft goed advies en heeft producten van voortreffelijke kwaliteit. Ook de levering gaat snel. Wij zijn zeer tevreden en kunnen iedereen een matras aanraden via dit bedrijf.

Geweldig geholpen

Een prima matras gekocht voor de camper, wat ook nog in een week geleverd kon worden.

Een perfecte bedrijf met een uitstekende productie !

Voor de zekerheid zijn we naar Heerenveen gereden . Bij toe want de verkoopster zag een fransbed met ronde hoeken. Oude matras achtergelaten. Een week later kwam er een perfect passend matras thuis . Wij zijn uitstekend tevreden . Top top top

Ze hebben ons zeer goed geholpen om onze keuze te maken.

Ze hebben ons zeer goed geholpen om onze keuze te maken. De matrasbeschermer is prijs kwaliteit zeer goed.

Caravan matrassen prima

Ik heb 2 jaar geleden nieuwe caravan gekocht met enkele bedden echt wel een topmerk caravan hierin. Altijd last van heup en schouders bedden zijn te hard nieuwe matrassen bij matras factorij gekocht en de klachten zij over ben zéér tevreden

Fijn bedrijf en geweldige service.

We werden zeer goed geholpen en kregen een duidelijke uitleg over kwaliteit en duurzaamheid. Ons oude matras uit de camper achter gelaten als mal. En al snel was ons nieuwe matras klaar, met een perfecte passing en afwerking. Hij slaapt super.

Zeer professionele en uiterst vriendelijke klantenservice.

Had een talalay matrastopper besteld. Werd zeer snel geleverd maar ik was niet tevreden over de afwerking van het eindproduct, Contact opgenomen met de uiterst vriendelijke klantenservice die direct en zeer professioneel te werk ging zodat ik mijn bestelling snel kon omruilen, ze hebben me stap voor stap op de hoogte gehouden. Het is binnen enkele dagen opgehaald en kreeg binnen een week een perfect product teruggestuurd. Zeer prettige ervaring die je nog zelden meemaakt. Kan daarom niet anders dan een 10 gegeven voor de service en het eindresultaat. Dank jullie wel.

Prijs kwaliteit erg goed.

Goede service goed overleg bestel moment. En mooie kwaliteit.

Uitstekende kennis van zaken

Goed geholpen, zoals afgesproken.

Prima geholpen.

Wij zijn goed geholpen en dank zij het goede advies een heerlijk matras daar aangeschaft

Snelle service, goede kwaliteit en makkelijke meetinstructies

Ik wilde een topper voor het vaste bed in onze caravan met afwijkende maat en vorm. Dit was zeer eenvoudig in te voeren en te bestellen. Het resultaat werd na twee weken al geleverd en is van goede kwaliteit en pasvorm. Ik ben zeer tevreden en zal van het jaar ook de matras via matrasfactory gaan vervangen.

Perfect matras met een buitengewone maat!

Ik heb behoefte aan een matras met een exceptionele maat, n.l. 240cm lang. Deze is na een bestelling per mail perfect op maat en snel geleverd.

Businesspark Friesland-West 7

8447 SL Heerenveen

Over Matras Factory

Wij maken matrassen en leveren deze kwaliteits-matrassen rechtstreeks aan u als consument. Doordat wij rechtstreeks aan aan u kunnen leveren, zijn wij goedkoper dan andere partijen. Echter is de prijs niet onze grootste kernwaarde; Kwaliteit en een eerlijk product staat bij ons voorop!