Perfect matras met een buitengewone maat!

Ik heb behoefte aan een matras met een exceptionele maat, n.l. 240cm lang. Deze is na een bestelling per mail perfect op maat en snel geleverd.

Erg goed en duidelijk geholpen. En nog belangrijker, zeer tevreden met het geleverde product.

Fantatisch!!

Via de Caravanbeurs in contact gekomen met Matras Factory. We zijn wezen proefliggen in Heerenveen en 2 weken later ligt de nieuwe matras al in de caravan. We slapen weer prima!!!

Fijne ervaring

Vlotte en duidelijke en persoonlijke afhandeling van bestelling tot en met ontvangst van de matras en ook nog eens een heerlijk matras!

Super geholpen en een schitterend wiegmatrasje ontvangen

Gebeld om de juiste maat door te geven en een andere leveringsdatum af te spreken. Super geholpen

Voortreffelijk

De beloofde service en kwaliteit wordt door de Matras Factory volledig waargemaakt! Goede website, fijne ondersteuning en snelle levering. De matrassen zijn top. Wij slapen er al enkele weken op en onze ervaring is goed. Fijne matrassen, wel prijzig maar zeker de een goede keuze en investering.

Na prima service nu heerlijk pijnvrij slapen

Tijdens onze afspraak alle tijd gekregen om de verschillende matrassen te proberen. Hierbij een goed advies ontvangen.

Ze doen wat ze beloven.

2 Matrassen gekocht. Snelle levering en tevreden mee.

Prima matras! Kan hier prima mee uit de voeten. Deskundig geholpen.

Fantastisch!

Met de aangeleverde mal kwam er een prachtig matrasje voor het wiegje binnen. Super goed verpakt goede kwaliteit zeer tevreden!

prima matras

prima matras , goede bezorging. Dat is gewoon wat je graag wilt

Gedeeltelijk Positieve ervaring

In de showroom was het nogal koud. Werden goed te woord gestaan. De tijk van de matras is best ruim waardoor deze gaat plooien hetgeen niet zo prettig ligt.

Prima allemaal

Prima, zelfde product (hadden we > 10 jaar geleden ook al bijgekocht) besteld en op juiste dag afgeleverd.

Goed product en met zorg verpakt en tijdig geleverd

Zeer goede ervaring, en alles zoals afgesproken

Duidelijke site, snelle levering

Bestelling geplaatst met latere leveringsdatum. Matras kwam precies op deze datum. Netjes ingepakt.

onverwacht goed

Over de jaren heen heb ik diverse matrassen gehad. Waaronder de "Latex Profile Supra", "Pullman Latex Stephane stretch", "Latex Performance II", "Matras Gold Packet SUP Latex", "Emma Original Matras" en "Matras Eltic POgel + speciale hoes". De laatste was met een computer berekend wat voor mijn persoonlijk de best uitkomst zou zijn. Hier heb ik twee jaar op gelegen. Maar ik sliep gewoon niet goed. Ben wederom opzoek gegaan naar ervaring van anderen en kwam toen uit bij de "Talalay Latex Matras 100% natuurlijk soft". Heb hem nu enkele weken en het is echt een heel fijn matras. Slaap aanmerkelijk beter en een deel van mijn klachten zijn verlicht. Hij is wel 6cm lager dan mijn eerdere matrassen. Maar heb dit opgelost door de steunen onder mijn lattenbodem te verhogen. Ben er heel blij mee. Was eerst verleidt om een matras met een Talalay toplaag te nemen en blij dat ik dat aan me voorbij heb laten gaan.

we hadden dit veel eerder moeten doen

zeer goede uitleg en bij het proef liggen werd goed onderbouwd wat de dame die ons hielp zag. Het matras ligt fantastisch en het speciale kussen ligt ook perfect. We zijn beide zeer tevreden over de kwaliteit van de spullen maar ook over het bezoek aan jullie en de tijd die er werd genomen om alles tot een goed resultaat te brengen, Dank jullie wel.

Nemen de tijd voor je

Onze ervaring is dat de medewerkster (we hadden een afspraak gemaakt) alle tijd nam voor ons. En wisselde de toppers keer op keer om de juiste topper te kunnen kiezen. Thuis ligt de topper ook goed op het matras wat wij al eerder bij hun gekocht hadden.

Fantastisch matras

Wij hebben de Colorado firma matrassen. Slaapt geweldig.

Exact op tijd geleverd! En al goed ingeslapen!

Jammer van de “niet retour service”

2e aankoop matras

Geen seconde getwijfeld bij de aanschaf van een nieuw matras. We hebben al matrassen van Matras Factory en hebben er nóg een besteld. Uitstekende ervaring in het verleden en een uitstekende ervaring in het heden. Sterk aan te bevelen.

Geweldige service Zelfs uit het buitenland goed en op tijd geleverd

perfect

paste perfect snelle levering

Voldoet volledig aan de verwachting

Duidelijke website, voldoende keuzemogelijkheden , goed produkt tegen aanvaardbare prijs !

Uitstekende service

Correcte en vlotte afhandeling van de bestelling Kwaliteit is zoals verwacht

Businesspark Friesland-West 7

8447 SL Heerenveen

Over Matras Factory

Wij maken matrassen en leveren deze kwaliteits-matrassen rechtstreeks aan u als consument. Doordat wij rechtstreeks aan aan u kunnen leveren, zijn wij goedkoper dan andere partijen. Echter is de prijs niet onze grootste kernwaarde; Kwaliteit en een eerlijk product staat bij ons voorop!