Prima bedrijf met goede/kwaliteits producten (no-nonsense)
Mijn indruk: Prioriteit van MF ligt m.i. bij de eigen productie (fabriek). De showroom is niet al te luxe en schijnt enkel tot doel te hebben om de producten te kunnen tonen en uit te proberen. Verwacht ook geen verkopers in strakke pakken en mooie praatjes. Omdat men zelf matrassen maakt, is men flexibel, ook in de maatvoering.
Na zorgvuldige oriëntatie, wilde ik graag een matras van Talalay latex. Wat mooi dat ik die zo dicht bij huis kon krijgen en bekijken/proberen en dat ze bij MF zelf worden geproduceerd.
Gekozen voor de medium variant. Matras nu bijna 2 weken in gebruik. Moet toegeven dat het wel moet wennen aangezien ik eerst een matras had met een traagschuim topper.
Het medium matras is in de praktijk iets steviger dan ik had verwacht en had wat mij betreft net wel 10 of 20 % softer mogen zijn. Misschien had ik (toch)voor de soft moeten gaan...? Aangezien ik 88 kilo weeg, voor de medium gekozen. Ik moet zeggen dat het na bijna 2 weken wel begint te wennen en het ligt ook zeker niet slecht ! Hoop uiteindelijk wel dat het geheel aan mijn verwachtingen gaat voldoen ( het is best wel een forse investering)
MF laat de bezorging aan een derde partij over. Wel jammer dat ze geen mogelijkheid hebben dat oude matrassen retour worden genomen, maar niet getreurd en dat zelf opgelost.