Response from the business owner
Bedankt voor uw reactie. U was er bij de aankoop van op de hoogte dat dit een M Line UK matras betrof waar geen omruilservice en garantie op zat, daardoor konden wij u een ongekende scherpe M Line prijs bieden voor dit matras.
Vervolgens is er een klacht over kuilvorming. Hierop hebben wij aangegeven dat de toplaag vervangen kan worden (tegen een coulanceprijs), maar omdat de reden van kuilvorming niet is vastgesteld kan logischerwijs niet gegarandeerd worden dat dit de oplossing is. Het kan ook best zo zijn dat de kuilvorming (mede) is ontstaan door de bedbodem.
Dat u hierover als klant dan ontevreden bent begrijpen wij, maar daar kunnen wij verder helaas niets aan doen. Onze aanbieding producten worden zonder omruilservice en garantie aangeboden om de zeer scherpe prijs te kunnen bieden. Hierdoor is het niet mogelijk om achteraf nog service te kunnen bieden zoals wij vooraf bij de verkoop ook duidelijk vermelden. Daarom is dit een bewust risico wat u neemt bij de aanschaf van één van onze aanbiedingen.
Met vriendelijke groet,
MS